Φετινό ρεκόρ για Δουβαλίδη

Κώστας Δουβαλίδης

i

© Intime

Φετινό ρεκόρ για Δουβαλίδη

Sportal newsroom 12:42 - 04.03.2023

Ο Κώστας Δουβαλίδης σημείωσε φετινό ρεκόρ στα 60 μέτρα με εμπόδια στον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Ο Κώστας Δουβαλίδης ξεπέρασε τον εαυτό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Έλληνας σπρίντερ τερμάτισε στην πέμπτη θέση της τέταρτης προκριματικής σειράς στα 60 μέτρα με εμπόδια.

Ο Δραμινός αθλητής σημείωσε 7.82 δευτερόλεπτα βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ. Ο Δουβαλίδης είχε αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία του αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς καταλαμβάνοντας την 20ή θέση στην κατάταξη. 

Ταχύτερος στον προκριματικό των 60 μ. με εμπόδια ήταν ο Ελβετός Τζέισον Τζόζεφ με 7.61 δευτερόλεπτα. Ακολούθησαν ο Ισπανός Ενρίκε Λόπις με 7.63 ενώ τον ίδιο χρόνο σημείωσε και ο Γάλλος Τζαστ Κούκου-Μαθεϊ.

«Είμαι χαρούμενος γιατί κατάφερα να τρέξω και να πετύχω ένα φετινό ρεκόρ, ώστε κι αν είναι χρόνος που δεν αντιπροσωπεύει τις επιδόσεις μου. Η χρονιά ήταν δύσκολη και περίεργη με έναν τραυματισμό πριν το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά με πάρα πολύ λίγη προπόνηση, στην ουσία με τις δύο προπονήσεις που έκανα στην Κωνσταντινούπολη, έφτασα εδώ και έκανε φετινό ρεκόρ σε μια μεγάλη διοργάνωση και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Είμαι υγιής και συνεχίζω για το ανοιχτό», είπε αρχικά ο Έλληνας αθλητής.

«Τέλος θέλω να πω πως είμαι πολύ λυπημένος με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. Συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Εύχομαι στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση να αφιερώνουμε τις καλές επιδόσεις μας σε χαρούμενους ανθρώπους πίσω στην Ελλάδα», κατέληξε ο Κώστας Δουβαλίδης.