Η... κραυγή του Μιχάλη Μουρούτσου: «Δεν πάει άλλο»

Η... κραυγή του Μιχάλη Μουρούτσου: «Δεν πάει άλλο»

Νίκος Καλαμπάκας 21:44 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 12.04.2024

Κραυγή αγωνίας από τον Μιχάλη Μουρούτσο για το μέλλον του ελληνικού ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Τι έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η ελληνική ομάδα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ δεν θα βρεθεί το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού αποκλείστηκε στο Προολυμπιακό τουρνουά της Σόφιας. Η διοργάνωση της 12ης Μαρτίου έδινε τα 16 τελευταία εισιτήρια, ωστόσο η ελληνική αποστολή δεν κατάφερε να πάρει ένα από αυτά.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Μιχάλης Μουρούτσος αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο το άθλημα που κάποτε μας χάριζε διακρίσεις, έχει χάσει πλέον τη δυναμική του και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του.

Ο ίδιος τονίζει ότι κάποιοι «ξέρουν να καρπώνονται τις επιτυχίες όμως στις αποτυχίες κρύβονται».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Μιχάλης Μουρούτσος στην ανάρτησή του:

Ένας μεγάλος στόχος θα γίνει πραγματικότητα … είπατε…

Ένας μεγάλος στόχος έμεινε απραγματοποίητος και δεν είναι η πρώτη φορά… λέω εγώ…

Έκλεισε ένας κύκλος για το ελληνικό ταεκβοντο. Όλες μας οι ελπίδες για κάποια πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έλαβαν τέλος πριν απο ένα μήνα.Πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και στους προπονητές τους, γιατί παρόλα αυτά έδωσαν τα πάντα εδώ και μια τετραετία για να πετύχουν το όνειρο τους.

Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και αυτό μας στεναχωρεί αφάνταστα.

Πριν λίγο καιρό η Ομοσπονδία,μας μίλησε γράφοντας μας, ότι το ελληνικό ταεκβοντο βρίσκεται στην πιο χρυσή εποχή του.

Όταν στους τρεις πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες (Σίδνεϊ ,Αθήνα ,Πεκίνο ) είχαμε 10 εκπροσωπήσεις με 4 ολυμπιακά μετάλλια ,ενώ στους τρεις τελευταίους ( Λονδίνο ,ΡΙΟ , Τόκιο) μόνο δυο συμμετοχές . Στο Παρίσι το καλοκαίρι η απουσία μας είναι πλέον γεγονός. Αν αυτό δεν είναι καμπανάκι τι είναι;

Αν σκεφτεί κάποιος ότι την παραμικρή ευθύνη την έχουν οι αθλητές μας ,έχει σοβαρό πρόβλημα. Είμαι όμως περίεργος…θα βγει ποτέ κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για όλη αυτή την άσχημη εξέλιξη,για αυτό το κακό αποτέλεσμα; Πέρασε ένας μήνας και τίποτα δεν ακούστηκε. Τίποτα δεν γράφτηκε.

Τις επιτυχίες ξέρετε να τις καρπώνεστε. Στις αποτυχίες παίζουμε κρυφτό.

Όταν ένας στόχος δεν επιτυγχάνεται βρίσκουμε τα λάθη μας. Μπορεί κάποιος να μου πει τι λάθη έγιναν και από ποιους;

Αναρωτιέμαι..νιώθετε καλά με την συνείδηση σας; Μάλλον ναι γιατί το πλάνο για την επόμενη τετραετία το έχετε έτοιμο και είναι ένα.. δεν υπάρχει πλάνο..

Αναρωτιέμαι ..πως γίνεται το προεδρείο μας να απουσιάζει με την φυσική του παρουσία από τον μεγαλύτερο στόχο των αθλητών μας και του αθλήματος μας; Να μου πείτε… πρώτη φορά είναι;

Η κατάσταση δεν είναι καμπανάκι που χτυπάει…

Είναι καμπάνα που φωνάζει δεν πάει άλλο…

Αλλαγή εδώ και τώρα…

ΥΓ 1 μην μετράτε τώρα τα like… δεν εχει καμία ουσία γιατί μου απαντούν στο messenger όπου εκεί τα βλέπω μόνο εγώ..

ΥΓ 2 θα έχει αξία να τα μετρήσουμε λίγο πριν τις εκλογές.. τότε που θα βγάλουμε τις καρδούλες και τις μπάλες..