Ο Ιντάλγκο του Ολυμπιακού ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!
i

Ιντάλγκο / © Intime

Ο Ιντάλγκο του Ολυμπιακού ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Sportal newsroom 18:03 - 16.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 16.02.2023

Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Challenge Cup ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, ενώ ζήτησε συγνώμη για όσα έγιναν την Τετάρτη!

Ο Σαλβαντός Ιντάλγκο ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup. Οι Πειραιώτες πέτυχαν σπουδαία ανατροπή και προκρίθηκαν στον τελικό όπου θα διεκδικήσουν το τρίτο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος ακραίος σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εξέφρασε, μάλιστα, τη λύπη του για όσα έγινε την Τετάρτη και το γεγονός ότι ο αγώνας δεν έγινε την προγραμματισμένη ημέρα.

«Είχαμε μελετήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Όταν χάσαμε το πρώτο σετ είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παίξαμε καλά σε όλους τους τομείς. Δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σήμερα παίξαμε εκπληκτικά όλοι. Θέλω να πω συγγνώμη σε όσους ήταν εδώ χθες και τα όσα έγιναν. Ένιωσα άσχημα για όσους πληγώθηκαν και δε μπορούσαν να αναπνεύσουμε, λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν και που δεν έγινε χθες το ματς. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σήμερα, πήραμε τη νίκη και είμαι περήφανος για την ομάδα μου», σημείωσε ο Ιντάλγκο.