Ξενάκη: «Είμαι άδεια, δεν υπάρχουν σκέψεις»

Ξενάκη: «Είμαι άδεια, δεν υπάρχουν σκέψεις»

Sportal newsroom 15:24 - 16.02.2024

Εμφανώς απογοητευμένη από την ήττα κόντρα στην Ισπανία εμφανίστηκε η Έλενα Ξενάκη.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ηττήθηκε 10-9 από την Ισπανία στον μικρό τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Ελλάδα δέχθηκε γκολ σε «νεκρό χρόνο» από τη Ρουίθ ενώ ήταν στην επίθεση ακόμη και με την τερματοφύλακα Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η Έλενα Ξενάκη δήλωσε άδεια μετά την απώλεια του χάλκινου μεταλλίου. Η Ελληνίδα φουνταριστή σχολίασε ότι την πονάει ο τρόπος που χάθηκε ο αγώνας.

«Είμαι άδεια, δεν υπάρχουν σκέψεις. Με αυτή την ομάδα κατάφερα όσα δεν έχω καταφέρει σε όλη μου την καριέρα.

Κατεβάσαμε τερματοφύλακα, όπως θα έκανε κάθε ομάδα στα επτά δευτερόλεπτα. Δόθηκε ένα σφύριγμα το οποίο δεν μπορώ να κρίνω εγώ αν είναι σωστό ή όχι και κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά δεν καταφέραμε να το αποφύγουμε.

Αυτή είναι η παράβαση που σφυρίχθηκε στην Εθνική γυναικών και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων
ΠΟΛΟ

14:19 - 16.02.2024

Αυτή είναι η παράβαση που σφυρίχθηκε στην Εθνική γυναικών και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ένα διαιτητικό σφύριγμα στο φινάλε του μικρού τελικού της Εθνικής πόλο γυναικών με την Ισπανία «σημάδεψε» την αναμέτρηση και έφερε θύελλα αντιδράσεων από ελληνικής πλευράς.

Στο σημερινό παιχνίδι αναστρέψαμε πολλές φορές το σκορ και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει αλλάξει. Μόνο θετικά μπορούμε να σκεφτόμαστε. Με πονάει που χάσαμε το μετάλλιο και ο τρόπος που χάθηκε, θα προτιμούσα να χάναμε με ένα γκολ στο παιχνίδι παρά με τον τρόπου που έγινε.

Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα. Μακάρι αυτοί οι δύο μήνες να είναι μόνο η αρχή. Τα βλέμματά μας τώρα στρέφονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο να επαναλάβουμε όσα κάναμε. Έτσι είναι ο αθλητισμός, το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στους Έλληνες γιατί παίζουμε με το εθνόσημο», σημείωσε η Έλενα Ξενάκη.