Καλμαζίδης: «Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, πάμε για να νικήσουμε»
i

Γιάννης Καλμαζίδης/©Intime

Καλμαζίδης: «Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, πάμε για να νικήσουμε»

Sportal newsroom 22:49 - 19.12.2022

Σύνθημα νίκης στη Γαλλία έδωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ναντ για το Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-1 σετ της Ναντ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Challenge Cup γυναικών. Το τριφύλλι πήρε προβάδισμα πρόκρισης και θέλει δύο σετ στον επαναληπτικό (20/12, 21:00) προκειμένου να «σφραγίσει» το εισιτήριο.

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ, η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ. «Ξέρουμε πολύ καλά ότι το γαλλικό πρωτάθλημα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη άρα πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο εμείς πάμε επίσης να νικήσουμε», δήλωσε ο τεχνικός των νταμπλούχων Γιάννης Καλμαζίδης που έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεση του.

Η Ναντ το βράδυ του Σαββάτου νίκησε με 3-1 τις Κάννες, πετυχαίνοντας την 7η διαδοχική νίκη της (11-1 το ρεκόρ της) που τη διατήρησε στην πρώτη θέση. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» την ιτσλική Κιέρι.