Καλμαζίδης στο Sportal: «Θέλω αντίπαλο την ομάδα που θα χάσει από τη δική μου!» (vid)

Γιάννης Καλμαζίδης

i

© Intime

Καλμαζίδης στο Sportal: «Θέλω αντίπαλο την ομάδα που θα χάσει από τη δική μου!» (vid)

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας στο Sportal μετά το τέλος ημιτελικού με τον ΑΟ Θήρας σημείωσε ποια ήταν τα στοιχεία που έδωσα την πρόκριση στον Παναθηναϊκό ενώ απέφυγε να διαλέξει αντίπαλο για τον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 3-0 σετ της ομάδας της Σαντορίνης και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου.

Μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού, ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε στο Sportal. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ποια ήταν τα στοιχεία που έδωσαν την πρόκριση στο τριφύλλι.

«Περίμενα να κερδίσουμε. Τώρα 3-0 ή 3-1 σημασία έχει να κατακτήσουμε τον τελευταίο πόντο. Φάνηκε εύκολο αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο σε έναν ημιτελικό. Ξέρεις ότι αν δεν παίξεις καλά, μπαίνεις σε περιπέτειες και το stress γίνεται όλο και πιο έντονο. Νομίζω ότι ήμασταν πολύ σοβαροί και αποφασιστικοί. Πήραμε αυτό που θέλαμε με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα», σημείωσε αρχικά στο Sportal ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε και σε ποια στοιχεία ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός σε σχέση με τον ΑΟ Θήρας. «Ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Ένα από τα κλειδιά ήταν σίγουρα το σερβίς και το μπλοκ, ιδιαίτερα το κομμάτι μπλοκ - άμυνα, που το ελέγξαμε πολύ. Ήμασταν πάρα πολύ καλά διαβασμένοι, σε αυτό που περίμεναμε να κάνουν και πιστεύω ότι αυτό ήταν το κλειδί», σχολίασε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

«Δεν υπάρχει προτίμηση. Εγώ θέλω αντίπαλο την ομάδα που θα χάσει από τη δική μου», είπε ο Έλληνας προπονητής σε ερώτημα για ποια αν προτιμάει την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Τέλος, ο Γιάννης Καλμαζίδης σχολίασε την παρουσία του κόσμου στο κλειστό Τ9 της Άρτας. «Πολύ ωραία διοργάνωση σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, που θα θέλαμε να ξαναέρθουμε. Ελπίζω ότι και αύριο θα είναι εξίσου ωραία η ατμόσφαιρα», σημείωσε ο Έλληνας προπονητής.