Καστελάνι: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, θα παλέψουμε για ακόμα έναν τίτλο»
i

©intime

Καστελάνι: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, θα παλέψουμε για ακόμα έναν τίτλο»

Δημήτρης Χούπης 23:30 - 30.03.2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, σχολίασε ότι οι παίκτες του έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για ακόμα έναν τίτλο, το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός σε έναν τρομερό τελικό νίκησε τον Μίλωνα με 3-2 σετ και κατέκτησε το 17ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του.

Μετά τον σπουδαίο τελικό ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ντανιέλ Καστελάνι, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, ότι οι παίκτες του έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμα έναν τίτλο να κατακτήσει. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας, αποθέωσε τον Μίλωνα για την προσπάθειά του στον τελικό.

«Νομίζω ότι προσφέραμε υψηλό θέαμα στον κόσμο. Κάναμε μεγάλο παιχνίδι και χαίρομαι που κερδίσαμε. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση. Ο Μίλωνας έχει δύο εξαιρετικούς ακραίους. Ο Γιορντάνοβ είναι πανέξυπνος. Έχει εξαιρετικό πασαδόρο. Είναι πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει όλη τη σεζόν.

Έχουμε μπροστά μας 2-3 ελεύθερες μέρες και μετά θα ξεκινήσουμε προετοιμασία για τους τελικούς του πρωταθλήματος και θα παλέψουμε για έναν ακόμα τίτλο», ήταν τα λόγια του.

Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Σάκης Ψάρρας, από τη μεριά του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την προσπάθειά τους, αλλά και στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε κάνει φέτος αλλά είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που είδατε. Παλέψαμε σαν θηρία, παίξαμε ωραίο βόλεϊ, κόντρα σε μια ομάδα πολύ καλή με τεράστιο μπάτζετ. Στο τέλος μίλησε η προσωπικότητα των αθλητών του Ολυμπιακού και κέρδισαν έστω και στις λεπτομέρειες.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά πως να μην δώσω και στους παίκτες μου για όσα έχουμε κάνει φέτος. Το χειροκρότημα από τον κόσμο της Λάρισας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμάς», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το γεγονός ότι κόντραρε στα ίσα τους «ερυθρόλευκους» είπε: «Ήταν όντως μια καταπληκτική χρονιά. Κλείνει ένας κύκλος της ομάδας εδώ, θα ανοίξει ένας άλλος με μεγαλύτερες επιτυχίες και τίτλους που δεν ήρθαν φέτος. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες αλλά και στη διοίκηση και σε έναν δικό μου άνθρωπο που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπόρεσα να πάρω το Κύπελλο όπως υποσχέθηκα αλλά θα το κάνω στο μέλλον».