Τρομερός Γιορντάνοφ: «Σφράγισε» τη νίκη του Μίλωνα και ξέσπασε σε λυγμούς (vids, gallery)
i

© Intime

Τρομερός Γιορντάνοφ: «Σφράγισε» τη νίκη του Μίλωνα και ξέσπασε σε λυγμούς (vids, gallery)

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, που με δύο διαδοχικούς πόντους έδωσε τη νίκη στον Μίλωνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ξέσπασε σε λυγμούς μετά το φινάλε του ημιτελικού του Κυπέλλου.

Ο εκπληκτικός Μίλωνας του Σάκη Ψάρρα έγραψε ιστορία. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά.

Ο Μίλωνας έπιασε φοβερή απόδοση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το πρώτο σετ, στη συνέχεια ισοφαρίστηκαν και πήρε τη νίκη σε τρίτο και τέταρτο σετ.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα. Ο διαγώνιος από τη Βουλγαρία τελείωσε τον ημιτελικό με 19 πόντους και 50% αποτελεσματικότητα στην επίθεση ενώ με δύο δικούς τους πόντους στο φινάλε, ο Μίλωνας πήρε το τέταρτο σετ με 29-27 και «σφράγισε» την πρόκριση.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, που βαδίζει προς το 41ο έτος της ηλικίας του ξέσπασε σε λυγμούς μετά το τέλος του ημιτελικού. Ο Βούλγαρος διαγώνιος έδωσε, μάλιστα, μία πατρική αγκαλιά στους νεαρούς συμπαίκτες του Χανδρινό και Νανόπουλο μετά το τέλος του αγώνα.

«Ο Μπόγιαν είναι ένα πραγματικό πρότυπο! Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτόν τον αθλητή. Αν δείτε μια προπόνηση θα καταλάβετε πολλά. Ο Μπόγιαν έρχεται στο γήπεδο πρώτος και φεύγει τελευταίος. Παίζει κι αυτό ρόλο. Όταν οι νεαροί αθλητές βλέπουν έναν παίκτη τόσο έμπειρο να δουλεύει τόσο πολύ, παραδειγματίζονται», είχε δηλώσει ο Σάκης Ψάρρας για τον διαγώνιο της ομάδας του μιλώντας στο Sportal.