Καστελάνι: «Μας έκανε καλό η σειρά των ημιτελικών»

Ντανιέλ Καστελάνι

i

© Intime

Καστελάνι: «Μας έκανε καλό η σειρά των ημιτελικών»

Sportal newsroom 20:08 - 25.03.2024

Ο Ντανιέλ Καστελάνι σημείωσε μετά την πρόκριση τους Ολυμπιακού στους τελικούς της Volley League ότι η σειρά με τον Μίλωνα έκανε καλό στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς της Volley League. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-0 σετ του Μίλωνα και με 3-2 νίκες έκλεισε θέση για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι αυτή η σειρά έκανε καλό στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός προπονητής σχολίασε ακόμη ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη και για το Κύπελλο.

«Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση. Ήταν δύσκολη σειρά. Δεν παίζαμε καλά στην έδρα του Μίλωνα αλλά πιστεύαμε στους εαυτούς μας, στην καθημερινή δουλειά μας και παίξαμε τρία καλά παιχνίδια στην έδρα μας. Θα παλέψουμε για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι. Η σειρά των ημιτελικών μας έκανε καλό για την συνέχεια της σεζόν», είπε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

«Παίζαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα και γι'αυτό η σειρά πήγε στους πέντε αγώνες. Μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε και σήμερα έγινε η αρχή. Δείξαμε χαρακτήρα. Δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο και πήραμε τη νίκη που μόνο εύκολα δεν ήρθε, άσχετα αν ήταν 3-0. Το μυαλό μας τώρα θα είναι στο κύπελλο και στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ», σχολίασε με τη σειρά του ο Δημήτρης Τζιάβρας, λίμπερο της ομάδας του Πειραιά.