Καστελάνι: «Στο δεύτερο σετ παίξαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να το γυρίσουμε»

Καστελάνι: «Στο δεύτερο σετ παίξαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να το γυρίσουμε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:16 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 29.03.2024

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντανιέλ Καστελάνι, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ Ανδρών.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-1 σετ του ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει στον Μίλωνα το Σάββατο (30/3, 20:15) με στόχο την κούπα.

Ο Ολυμπιακός απώλεσε το πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του σε σερβίς και μπλοκ και πήρε την πρόκριση. Η ομάδα του Πειραιά θα διεκδικήσει το 17ο Κύπελλο της ιστορίας της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Μίλωνα και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Volley League. Η ομάδα του Πειραιά πήρε την πρόκριση με 3-2 νίκες.

«Στο 1ο σετ σκεφτόμασταν πολύ, δεν κάναμε πράγματα. Στο 2ο αλλάξαμε, παίζαμε το παιχνίδι μας, κατάφερε η ομάδα και βρήκε τον ρυθμό της γι' αυτό καταφέραμε και το γυρίσαμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Πειραιωτών Ντάνιελ Καστελάνι.

Για τον Μίλωνα: «Δεν είναι έκπληξη, κάνει όλη τη σεζόν μία εξαιρετική πορεία. Και στα ημιτελικά φάνηκε αυτό. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία τους, τα αδύναμα, ξέρουν κι αυτοί τα δικά μας. Οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης στον τελικό».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γερμανός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο δήλωσε: «Στο 1ο σετ είχαμε προβλήματα γιατί δεν είχαμε προσαρμοστεί. Αλλάξαμε πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι και κάναμε το σωστό που έπρεπε για να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας. Σήμερα σερβίραμε καλά και ειδικά ο Στερν. Ο τελικός θα είναι δύσκολος. Θέλουμε πολύ αυτό το κύπελλο».