Κέιλα Σίμονς: Η δημοφιλής πρώην βολεϊμπολίστρια που πλέον είναι υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής

Κέιλα Σίμονς

i

© instagram.com/kaylasimmmons

Κέιλα Σίμονς: Η δημοφιλής πρώην βολεϊμπολίστρια που πλέον είναι υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής

Sportal newsroom 17:45 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 14.03.2023

Έχοντας υπάρξει μία από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες βόλεϊ, η Κέιλα Σίμονς πετάει τα «καρφιά» της για τη σωτηρία του πλανήτη και τη διάσωση των ωκεανών

Το 27χρονο μοντέλο είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που έχουμε δει τελευταία, τουλάχιστον μεταξύ γυναικών που έχουν κάνει ένα πέρασμα από το χώρο του αθλητισμού. Η Κέιλα Σίμονς, είχε φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του Μάρσαλ, στο Χάτινγκτον της Δυτικής Βιρτζίνια. Εκεί ασχολήθηκε ενεργά με το βόλει, όπου η πορεία της ήταν αξιοσημείωτη. 

Έφτασε μάλιστα να είναι μια από τις κορυφαίες παίκτριες της ομάδας, ωστόσο η μετέπειτα πορεία της δεν ήταν η αναμενόμενη. Τουλάχιστον στα παρκέ των γηπέδων βόλει. Διότι μπορεί να την έχασε ο αθλητισμός, την κέρδισε όμως παράλληλα ο χώρος του μόντελινγκ, ή, πιο σωστά, του influencing. Η Σίμονς έχει σχεδόν 900 χιλιάδες ακολούθους στο ίνσταγκραμ, νούμερο το οποίο αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει λίαν συντόμως, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται με τους fans της να είναι άκρως εντυπωσιακά. 

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της τη βλέπουμε στη θάλασσα, ενώ δε διστάζει να κολυμπά ανάμεσα σε καρχαρίες. Και πανέμορφη και ατρόμητη θα λέγαμε η νεαρή Κέιλα. Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις της, έχει μοιραστεί την ανησυχία της για τη διάσωση του πλανήτη μας, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε θέματα γύρω από θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή αλλά και τη διάσωση των ωκεανών μας. 

Δημοσιεύματα που έχουν αναφερθεί στο γεγονός ότι διατηρεί λογαριασμό και στη γνωστή πλατφόρμα OnlyFans, τα έχει αντικρούσει αρκετά διπλωματικά, τονίζοντας ότι η εκεί παρουσία της εξαντλείται σε παρότρυνση των ακολούθων της προς την κατεύθυνση που προαναφέραμε. Τώρα, αν παρεκκλίνει της πορείας της και μοιραστεί και κανένα λίγο πιο προσωπικό βίντεο, πιστεύω θα της το συγχωρήσουμε λίγο - πολύ όλοι μας. 

Tags: