«Κλειδώνει» την τετράδα ο Παναθηναϊκός - Διπλό του ΠΑΟΚ στον Πειραιά
i

© Intime

«Κλειδώνει» την τετράδα ο Παναθηναϊκός - Διπλό του ΠΑΟΚ στον Πειραιά

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:36 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 29.11.2023

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 8-5 της Χίου για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μίας θέση στην πρώτη τετράδα της Α1 πόλο ανδρών είναι ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκε με 8-5 της Χίου για τη 13η αγωνιστική. Το τριφύλλι έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται πολύ κοντά στην τέταρτη θέση, που το φέρει στον όμιλο των ισχυρών στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Με ηγέτη στην άμυνα τον τερματοφύλακά τους Ντμίτρι Ροστίσεβιτς, που ήταν «κέρβερος» κάτω από την εστία, οι πράσινοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και έβαλαν τις βάσεις για τη σπουδαία νίκη, καθώς βρήκαν και επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία και έφτασαν στη νίκη. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Στίβενον με τρία γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 8-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-2, 2-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Γαβριήλ, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 3, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Χάρης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης, Τσικοβάνι, Καλαργυρός 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Γκάγκουλιτς 2, Πανταζόπουλος 1, Αμπάζης, Αγιωργούσης 1, Γιανναράς.

Πέρασε από τον Πειραιά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 14-8 του Εθνικού στον Πειραιά για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε την τρίτη θέση στον δεύτερο όμιλο και θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών στη δεύτερη φάση.

Ο Εθνικός, με την ήττα αυτή μένει οριστικά εκτός πρώτης τετράδας του δεύτερου ομίλου και θα πάει στο γκρουπ των αδυνάτων του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Χατζηθεοδώρου πήραν από την αρχή ένα προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει δυο φορές, σε 4-4 και 7-7, ξέσπασαν στο φινάλε και πήραν τη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 8-14

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-4, 3-1, 1-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 2, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης 1, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης 1, Παπάκος, Λαδάς Π. 2, Μεσκί 2, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 6, Τσολακούδης 1, Ξυλάς 1, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν, Κουπούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς 1.

Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη ο Υδραϊκός

Ο Υδραϊκος επιβλήθηκε με 11-7 του ΟΦΘ για τη 13η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη έφτασε τους 16 βαθμούς στον δεύτερο όμιλο ανέβηκε 5η θέση και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ώστε να τα παίξει όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική (αντιμετωπίζει τον Εθνικό εκτός έδρας). Ο ΟΦΘ παραμένει ουραγός με 1 βαθμό.

Με βασικό όπλο την άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πλουραλιστικές λύσεις στην επίθεση, ο Υδραϊκός είχε τον έλεγχο, προηγήθηκε και με τέσσερα γκολ (9-5 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου και 10-6 στα μέσα του τέταρτου) και διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση υπέρ του μέχρι το τελικό 11-7.

Ο Μέσι παρακαλούσε τον Γκουαρδιόλα να πάει στην Σίτι όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα - Ο αποκαλυπτικός διάλογος τους
PREMIER LEAGUE

15:33 - 29.11.2023

Ο Μέσι παρακαλούσε τον Γκουαρδιόλα να πάει στην Σίτι όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα - Ο αποκαλυπτικός διάλογος τους

Το φως της δημοσιότητας είδε ένας διάλογος μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Αργεντινό αστέρα να παρακαλάει τον Καταλανό τεχνικό να τον πάρει μαζί του στη Μάντσεστερ Σίτι, λίγο πριν αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΟΦΘ 7-11

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-4, 1-2, 2-2.

ΟΦΘ (Λάμπρος Βογιατζόγλου): Τσακίρης, Γκιόκας, Βακαλέρης 1, Στεργίου 3, Γιώρτσιος 1, Νάνος, Ιωσήφ, Φουρναράκης, Παυλίδης, Κεϊχανί, Βάσιτς 1, Καρατζοβάλης, Βαλτσιώτης, Δημητριάδης 1, Σακαλόγλου.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 1, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 2, Σουζούκι 3, Μπλάνης 2, Ρομπόπουλος 1, Λιαπάκης 1, Χαραλαμόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.