Νέα τροπή στο θάνατο του συντρόφου της Σαμπαλένκα: «Μάλλον ήταν μεθυσμένος»

Κονσταντίν Κολτσόφ

i

© Belarushockey.com

Νέα τροπή στο θάνατο του συντρόφου της Σαμπαλένκα: «Μάλλον ήταν μεθυσμένος»

Κώστας Τόπας 13:43 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 21.03.2024

Η πρώην σύντροφος του Κονσταντίν Κόλτσοφ αποκάλυψε ότι ο πρώην παίκτης του χόκεϊ επί πάγου ήταν μεθυσμένος με αποτέλεσμα να πέσει από τον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η Γιούλια Μιχαΐλοβα, η πρώην σύζυγος του Κονσταντίν Κόλτσοφ, με τον οποίο έχει τρία παιδιά, δεν πιστεύει ότι ο πρώην παίκτης του χόκεϊ επί πάγου αυτοκτόνησε. Ο Κολτσόφ, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε σχέση με τη Λευκορωσίδα τενίστρια Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο. 2 στον κόσμο, έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, αλλά η Μιχαΐλοβα πιστεύει ότι το πιο πιθανό ήταν να ήταν μεθυσμένος.

«Πιθανότατα ήταν πολύ μεθυσμένος. Δυστυχώς, οι παίκτες του χόκεϊ κάνουν αυτά τα πράγματα. Στο δωμάτιο όπου ήταν υπήρχαν άδεια μπουκάλια αλκοόλ. Υπήρχε ένα μπαλκόνι με θέα στον ωκεανό. Ο Κονσταντίνμάλλον δεν ήξερε τι έκανε», εξήγησε η πρώην σύζυγος του Κολτσόφ, μιλώντας στη λευκορωσική εφημερίδα «Zerkalo».

«Έχουμε ακόμα πρόσβαση στο email του στον οικογενειακό υπολογιστή. Ξέρω τους κωδικούς πρόσβασης και έχω διαβάσει μερικά μηνύματα. Είχε κάνει άλλες κρατήσεις, σε διαφορετικές τοποθεσίες. Αγόρασε αντικείμενα που δεν είχε λάβει ακόμη και νοικιάσει αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα του χρόνου. Δεν είχε σκοπό να πεθάνει. Φυσικά όλα μπορούν να περάσουν από το μυαλό μας, αλλά δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτή η τραγωδία», πρόσθεσε.

Η Σαμπαλένκα θα παίξει με τη φίλη της Μπαντόσα μόλις 72 ώρες μετά την αυτοκτονία του άντρα της: «Ξέρω τι περνάει»
ΤΕΝΙΣ

09:31 - 20.03.2024

Η Σαμπαλένκα θα παίξει με τη φίλη της Μπαντόσα μόλις 72 ώρες μετά την αυτοκτονία του άντρα της: «Ξέρω τι περνάει»

Η Πάουλα Μπαντόσα, μίλησε για τη φίλη της και επόμενη αντίπαλό της Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία πριν από μερικές ώρες είδε τον άντρα της να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Ο Κονσταντίν Κόλτσοφ, είχε μέχρι πρόσφατα σχέση με την Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία θα παίξει στο τουρνουά του Μαϊάμι αυτή την εβδομάδα. Η τενίστρια έχει ήδη αφήσει ένα μήνυμα στα social media θρηνώντας τον θάνατο του πρώην αγαπημένου της. Ο 42χρονος αποτέλεσε βοηθός προπονητή σε ομάδα χόκεϊ επί πάγου στη Ρωσία. ενώ έπαιξε ακόμη και στο NHL, εκπροσωπώντας τη Λευκορωσία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.