Κωνσταντινίδου στο Sportal: «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή χρόνια» (vid)

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου

i

© Intime

Κωνσταντινίδου στο Sportal: «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή χρόνια» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:35 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 13.03.2023

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Λαμπρινή Κωνσταντίδου μίλησε στο Sportal λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών και αποκάλυψε ότι ήταν κάτι που ονειρευόταν για χρόνια.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών. Η Ένωση επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και σήκωσε το πρώτο της τρόπαιο στον θεσμό.

Μετά το τέλος του αγώνα, η αρχηγός της Ένωσης Λαμπρινή Κωνσταντίδου μίλησε στο Sportal και σημείωσε ότι ήταν μία στιγμή που ονειρευόταν χρόνια. Τόνισε παράλληλα, ότι η κατάκτηση του Κυπέλου είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ.

«Δεν θα κρύψω ότι ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή χρόνια. Το μεσημέρι κοιμήθηκα και είχα αυτό το όνειρο. Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινε πραγματικότητα.

Ήμουν συγκινημένη, ένιωσα ότι ανταμείβονται, η προσπάθεια και οι κόποι όλης της ομάδας. Είναι κάτι πολύ μεγάλο για την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είχε να προκριθεί σε final-4 από το 2019. Να έρχεται μετά από τόσα χρόνια και να κατακτά το τρόπαιο είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα.

Ο κόσμος είναι ο έβδομος παίκτης για εμάς. Μας ακολουθεί παντού και τον ευχαριστούμε γι' αυτό.

Ήταν πολύ δύσκολος τελικός. Θεωρώ ότι και ο Παναθηναϊκός έπαιξε αρκετά καλά, ήταν διαβασμένος. Παρόλα αυτά ήμασταν λίγο καλύτερα ψυχολογικά και ίσως σε καλύτερη μέρα και τα καταφέραμε», σημείωσε μεταξύ άλλων η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί