Ξέσπασε η Πέιτζ Σπίρανακ: «Ναι, είναι αληθινά! Απλά πάχυνα!»

Ξέσπασε η Πέιτζ Σπίρανακ: «Ναι, είναι αληθινά! Απλά πάχυνα!»

Sportal newsroom 20:13 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 03.11.2023

Η Πέιτζ Σπίρανακ ξέσπασε στα social media για το αν τα στήθη της είναι αληθινά.

Γεννημένη στο Κολοράντο, η Πέιτζ Σπίρανακ ξεκίνησε να ασχολείται με τη γυμναστική σε πολύ μικρή ηλικία. Στα 12 της μόλις χρόνια διαπίστωσε πως είχε κλίση στο γκολφ, και έκτοτε αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στο ευγενές αυτό σπορ. 

Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχα, φτάνοντας έτσι στην κρίσιμη ηλικιακή καμπή των 18 ετών να πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως επαγγελματίας παίκτρια ή θα πάει σε κάποιο κολλέγιο. Αποφάσισε το πρώτο.

Η Σπίρανακ δέχεται πάντα ερωτήσεις σχετικά με το στήθος της από περίεργους θαυμαστές που συνεχίζουν να αναρωτιούνται αν τα βυζιά της είναι αληθινά ή ψεύτικα. 

Η επιρροή του γκολφ πιστεύει ότι η τακτική της αλλαγή στο μέγεθος είναι «μπερδεμένη», αλλά πρόσθεσε ότι «έχουν γίνει πολύ μεγαλύτερα» πρόσφατα. Η 30χρονη που φημίζεται για το ότι φοράει τολμηρά ρούχα στις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπερδεύεται ποτέ όταν την «πιέζουν» στο Instagram Q&A για το στήθος της. 

Και στην τελευταία της συνεδρία ισχυρίστηκε ότι «το ανθρώπινο σώμα είναι ένα μαγικό πράγμα» καθώς συζητούσε τα σκαμπανεβάσματα της. Η Σπίρανακ ρωτήθηκε: «Εκνευρίζεσαι ποτέ από την ερώτηση. Είναι αληθινά;»; Έχοντας εξηγήσει σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση ότι το στήθος της είναι όλο δικό της, η Πέιτζ είναι πλέον εντελώς χαλαρή σχετικά με το θέμα. 

«Όχι, γιατί στην πραγματικότητα έχουν μεγαλώσει πολύ και μπορώ να δω πολλούς ανθρώπους να μπερδεύονται όταν το ξεκίνησα για πρώτη φορά. Πάντα είχα ένα στήθος αλλά όχι έτσι. Είναι επειδή έχω πάρει βάρος. Αλλά μπορώ να δω γιατί οι άνθρωποι το αμφισβητούν ή μπερδεύονται μερικές φορές», είπε.