Η Χόλι Σόντερς φιλοδοξεί να γίνει η νέα Πέιτζ Σπίρανακ του γκολφ

Η Χόλι Σόντερς φιλοδοξεί να γίνει η νέα Πέιτζ Σπίρανακ του γκολφ

Sportal newsroom 17:14 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 13.03.2023

Η επιτυχία της Πέιτς Σπίρανακ που έγινε μια από τις πλέον διάσημες influencer παρακίνησε πολλές νέες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Μια από αυτές είναι και η Χόλι Σόντερς.

Η Χόλι Σόντερς είναι το νέο όνομα που φιλοδοξεί να πάρει τη δόξα της Σπίρανακ στα social media. Η 36χρονη πρώην γκόλφερ έχει κάνει πάταγο στα κοινωνικά δίκτυα με τα tuttorial της και πλέον απειλεί τη συνάδελφό της, αφού οι followers της αρχίζουν κι αυξάνονται επικίνδυνα!

Κοινό στοιχείο των δύο γυναικών, το γκολφ, αλλά και η αγάπη τους να επικοινωνούν με τον κόσμο μέσω των social media. Κι αν για την Σπίρανανκ η δημοσιότητα πλέον είναι δεδομένη, δεν ισχύει το ίδιο και για την Σόντερς η οποία φιλοδοξεί να γίνει η νέα «βασίλισσα» του γκολφ, μέσω των κοινωνικών δικτύων!

Η Σπίρανακ αυτή την στιγμή είναι η νούμερο ένα αθλήτρια του γκολφ στα social. Την απειλούσαν οι Κλαιρ Χογκλ, Ρέι Όστρομ και Γουάιγι Τσαν, όμως πλέον ο ανταγωνισμός αυξάνεται αφού στο... κόλπο μπαίνει και η σύντροφος του μποξέρ Όσκαρ νετ λα Χόγια, Χόλι Σόντερς!

Πρόσφατα έκανε ανάρτηση ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί τους βασικούς κανόνες του γκολφ. Χωρίς να πει ούτε μια λέξη, η ίδια εξηγεί πως πρέπει να κρατούν το μπαστούνι οι αριστερόχειρες. Το video πήρε αμέσως 350 χιλιάδες views, επιβεβαιώνοντας ότι η Σόντερς θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσια την Σπίρανακ.

Ποια είναι η Χόλι Σόντερς

Για πολλά χρόνια υπήρξε επαγγελματίας παίκτρια του γκολφ, όμως αναγκάστηκε να αποσυρθεί εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο. Έχει εργαστεί ως αθλητικογράφος για το FOX στο οποίο κάλυπτε αγώνες μποξ μεταξύ άλλων.

Το πραγματικό της όνομα είναι Χόλι Νίντερκοχ και είναι 36 ετών, αφού γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου του 1987.