Ξέσπασε ο Ιντάλγκο: «Αποτύχαμε στο άθλημα»
i

Ιντάλγκο / ©intime

Ξέσπασε ο Ιντάλγκο: «Αποτύχαμε στο άθλημα»

Sportal newsroom 11:03 - 16.02.2023

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο με δύο αναρτήσεις στο Twitter ξέσπασε για τα επεισόδια, που έγιναν χθες στον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup.

Ο δεύτερος ημιτελικό του Challenge Cup μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στον «Άγιο Θωμά» είχε προγραμματιστεί για χθες (Τετάρτη 15/2), αλλά λόγω επεισοδίων αναβλήθηκε για σήμερα (Πέμπτη 16/2, 14:30), κεκλεισμένων των θυρών. Συγκεκριμένα πριν από τον αγώνα μία μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε να μπει δίχως εισιτήριο και για να το αποτρέψει αυτό η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «εκληματική ενέργεια» της αστυνομίας, να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα σε ένα κλειστό γήπεδο, με την αστυνομία να βγάζει και εκείνη ανακοίνωση, λέγοντας, ότι έγινε επίθεση εις βάρος τους. 

Κατά την διάρκεια λοιπόν που οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονταν στα αποδυτήτια, ο ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, έκανε ένα tweet, λέγοντας, ότι ο πόνος που ένιωθε στα μάτια, ήταν ό,τι χειρότερο έχει νιώσει. 

ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά: «Επιθέσεις φιλάθλων σε αστυνομικούς με πέτρες, τέσσερις τραυματίες»
ΒΟΛΕΙ

10:26 - 16.02.2023

ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στον Άγιο Θωμά: «Επιθέσεις φιλάθλων σε αστυνομικούς με πέτρες, τέσσερις τραυματίες»

Η Ελληνική Αστυνομία στο πρωί της Πέμπτης (16/2) εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια πριν την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για το Challenge Cup.

Ο Κουβανός όμως δεν έμεινε εκεί. Μετά τον αγώνα, που δεν έγινε, ο Ιντάλγκο έκανε άλλες δύο αναρτήσεις στο Twitter, ξεσπώντας! Συγκεκριμένα στην πρώτη είχε φωτογραφίες από το γήπεδο, γράφοντας: «Ήταν μια θλιβερή μέρα για το άθλημα! Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους όσους τραυματίστηκαν βαριά. Έξω από το γήπεδο έχουμε όλοι οικογένειες και δεν το θέλω για κανέναν σε αυτόν τον κόσμο, ούτε για αυτήν ή την επόμενη γενιά! Αποτύχαμε στο άθλημα».

Η δεύτερη ανάρτησή του είχε επίσης σκηνές από το γήπεδο, τονίζοντας, ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε: «Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Αποτύχαμε στον αθλητισμό. Όσο κι αν μου αρέσει να παίζω βόλεϊ, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Πάντα ήθελα να παίζω επαγγελματικό βόλεϊ για την ευχαρίστηση και την ευτυχία που έφερνε στη ζωή μου και να εμπνεύσω άλλους».