Οι συνεντεύξεις τύπου των ομάδων του Final-4 (vids)

Final - 4

i

© HVF

Οι συνεντεύξεις τύπου των ομάδων του Final-4 (vids)

Sportal newsroom 20:33 - 09.03.2023

Παίκτριες και εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών μίλησαν για το Final 4 της φετινής χρονιάς.

Το διήμερο 10-11 διεξάγεται το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Θήρας και Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι των ομάδων μίλησαν για αυτό το γεγονός στη συνέντευξη τύπου.

«Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στο Final 4, αλλά δεν θα αρκεστούμε σ' αυτό. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικά απ' αυτά του πρωταθλήματος», ανέφερε η Έμιλυ Κωνσταντέλλου με αφορμή την πρόκριση της ομάδας της, Α.Ο. Θήρας.

Από μεριάς Παναθηναϊκού η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου τόνισε πως: «Αυτό το φάιναλ φορ είναι το πιο αμφίρροπο των τελευταίων ετών και όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους. Το επίπεδο έχει ανέβει, αλλά εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το τρόπαιο».

Η Όλγα Στράντζαλη, η οποία επιστρέφει στο πρώτο της Final-4 μετά από 9 χρόνια, τόνισε από μεριάς ΠΑΟΚ πως: «Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, είμαστε έτοιμες και ανυπομονούμε για τους αγώνες... Η ψυχολογία είναι το πιο σημαντικό σε τέτοια ματς»

Tέλος για την ΑΕΚ μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Καλαντάτζε και υποστήριξε ότι: «Αυτό το Final 4 είναι το πιο δυνατό των τελευταίων ετών, για την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται εκεί και σίγουρα θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των ομάδων: