Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας

Λευτέρης Πετρούνιας

i

© Intime

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Λευτέρης Πετρούνιας

Sportal newsroom 08:47 - 15.04.2023

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αττάλεια και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία.

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Έλληνας αθλητής των κρίκων αγωνίζεται στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αττάλεια και διεκδικεί το έβδομο χρυσό στη διοργάνωση.

Αν ο Λευτέρης Πετρούνιας τα καταφέρει, θα γίνει μοναδικός σπεσιαλίστας με επτά χρυσά στην 68χρονη ιστορία του θεσμού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Έλληνας αθλητής έχει έξι χρυσά μαζί με τον Κρίστιαν Μπέρκι στον πλάγιο ίππο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι υπεράνθρωπος: Πώς ένα μικρό λάθος μπορεί να του στερήσει το χρυσό!
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

16:09 - 12.04.2023

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι υπεράνθρωπος: Πώς ένα μικρό λάθος μπορεί να του στερήσει το χρυσό!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αττάλειας το έβδομο χρυσό στη διοργάνωση. Δείτε πώς οι λεπτομέρειες στο αγώνισμα των κρίκων κάνουν τη διαφορά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε με την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία (14,733) στον τελικό. Στον προκριματικό, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε μία μικρή αστάθεια στην έξοδό του, γεγονός που του στοίχισε σημαντικά στη βαθμολογία.

Αντίπαλοί του θα είναι, κατά σειρά πρόκρισης, ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ (15,033 β.), ο Αρμένιος Βαχάγκν Νταβτιάν (14,800 β.), ο Βρετανός Κόρτνεϊ Τάλοχ (14,733 β.), ο Αρμένιος Αρτούρ Αβετισιάν (14,666 β.), ο Αζέρος Νικίτα Σιμόνοφ (14,666 β.), ο Ιταλός Μάρκο Λονταντίο (14,633 β.) και ο Κύπριος Σωκράτης Πηλλακούρης (14,466 β.).

Βάσει κλήρωσης, ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης θα αγωνιστεί 3ος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ. Ο τελικός του Λευτέρη Πετρούνια θα ξεκινήσει γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό