Λινάρδος στο Sportal: «Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος» (vid)

Δημοσθένης Λινάρδος

i

© Tourette Media

Λινάρδος στο Sportal: «Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος» (vid)

Για δύσκολο και μακρύ δρόμο μέχρι την κατάκτηση του Challenge Cup έκανε λόγο ο Δημοσθένης Λινάρδος μιλώντας στην κάμερα του Sportal μετά τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Το τρίτο Ευρωπαϊκό της ιστορίας του στο βόλεϊ ανδρών κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Μακάμπι και σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα κατέκτησε το Challenge Cup.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι και οι παίκτες του Ολυμπιακού αποθεώθηκαν από τον κόσμο που κατέκλυσε το ΣΕΦ. Άλλωστε, τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί εδώ και πολλές ημέρες.

Μετά την απονομή, ο Δημοσθένης Λινάρδος μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο διεθνής κεντρικός έκανε λόγο για δύσκολο και μακρύ και δύσκολο δρόμο μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.

«Υπάρχει χαρά, υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει κούραση. Υπάρχει σωματική και εγκεφαλικη κόπωση που βγαίνει τώρα. Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος. Η ομάδα ανταπεξέρχεται κάθε Σάββατο και κάθε Τετάρτη όταν της ζητάται να παίξει. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ και είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης», σημείωσε ο Δημοσθένης Λινάρδος στην κάμερα του Sportal.