Τρεις ανανεώσεις στο Μαρκόπουλο

Τρεις ανανεώσεις στο Μαρκόπουλο

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:22 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 24.05.2024

Το Μαρκόπουλο ανακοίνωσε τις ανανεώσεις των συμβολαίων της Κατερίνας Αλλαγιάννη, της Νίκης Κωτσαρά και της Αναστασίας Δήμου.

Στο Μαρκόπουλο θα συνεχίσουν να αγωνίζονται η Κατερίνα Αλλαγιάννη, η Νίκη Κωτσαρά και η Αναστασία Δήμου. Μετά την πρόσληψη του Γιώργου Ρούση στην τεχνική ηγεσία, η ομάδα με έδρα τα Μεσόγεια ξεκινάει τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι το Μαρκόπουλο κατέλαβε την όγδοη θέση στην κανονική περίοδο της φετινής αγωνιστικής σεζόν και αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Οι τρεις αθλήτριες προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Έχουν κατακτήσει, μάλιστα και δύο ηλικιακά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Μαρκόπουλου.

«Στο "σπίτι" τους θα βρίσκονται και τη νέα αγωνιστική σεζόν οι Κατερίνα Αλλαγιάννη, Νίκη Κωτσαρά και Αναστασία Δήμου, καθώς οι νεαρές αθλήτριες (2004), που προέρχονται από τα τμήματα Junior του Συλλόγου και έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες Ελλάδος δις με τις ομάδες Κ20 2021 και 2023 του ΑΟΜ, ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με την γυναικεία ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil στη Volleyleague.

Η Κατερίνα Αλλαγιάννη (1,87 - Κεντρική), δήλωσε σχετικά: "Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που όλα αυτά τα χρόνια μου δείχνει την εμπιστοσύνη της και είμαι χαρούμενη που μου δίνεται η δυνατότητα να εξελιχθώ ακόμη περισσότερο αγωνιστικά. Εύχομαι στην σεζόν 2024-25 να πετύχουμε όλους μας τους στόχους".

Από την πλευρά της, η Αναστασία Δήμου (1,74 - Λίμπερο) είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρόνια θα συνεχίσω στην ομάδα από όπου ξεκίνησα. Ευχαριστώ τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες που μου δίνει όλα αυτά τα χρόνια! Εύχομαι να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους μας και να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με υγεία".

Τέλος, η Νίκη Κωτσαρά (1,82 - Ακραία), δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Συλλόγου που για μια ακόμα χρονιά μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ομάδα του Μαρκοπούλου. Για την φετινή σεζόν εύχομαι αρχικά υγεία και στην συνέχεια να καταφέρουμε με την ομάδα να πετύχουμε όλους τους στόχους μας», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου