Στα χέρια της Αμερικανίδας Σπικς η πάσα της Θέτιδας Βούλας

Στα χέρια της Αμερικανίδας Σπικς η πάσα της Θέτιδας Βούλας

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:49 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 17.05.2024

Η Θέτιδα Βούλας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Αμερικανίδα πασαδόρο Μάγκι Σπικς.

Η Μάγκι Σπικς θα είναι η πασαδόρος της Θέτιδας Βούλας τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η 29χρονη Αμερικανίδα ανακοινώθηκε από την ομάδα των νοτίων προαστίων για τη νευραλγική θέση της πάσας.

Η Μάγκι Σπικς δεν είναι άγνωστη στο ελληνικό κοινό αφού είχε αγωνιστεί με τη φανέλα των Μακεδόνων Αξιού τη σεζόν 2017-2018. Η πασαδόρος από τις ΗΠΑ αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Θυμίζουμε ότι στο τιμόνι της ομάδας των νοτίων προαστίων θα είναι τη νέα σεζόν ο Μανώλης Σκουλικάρης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του. Στην ομάδα της Θέτιδας θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα και η αρχηγός Ευαγγελία Μερτέκη και η λίμπερο Ελευθερία Μανιατογιάννη.

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Μάγκι Σπικς η οποία εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την σεζόν 2024-2025.

Η 29χρονη πασαδόρος ύψους 1.80μ. έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα να αγωνιστεί στην Volleyleague, καθώς μετά την αποφοίτησή της από το NC State Univ., ταξίδεψε στην χώρα μας για τους Μακεδόνες Αξιού την σεζόν 2017-2018. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Γαλλίας με την Volley-Ball Club Chamalières. Επίσης στην Α΄κατηγορία Γαλλίας η Μάγκι Σπικς φόρεσε την φανέλα των ομάδων SRD Saint-Dié-des-Vosges (2020-2021) και Vitrolles Sport VB (2019-2020), ενώ για δύο έτη (2021-2023) πέρασε από την Α΄κατηγορία Γερμανίας με την Schwarz-Weis Efur.

Ευχόμαστε στην Μάγκι υγεία πάνω απ' όλα και να επιτύχουμε μαζί τους στόχους της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Θέτιδας για τη Μάγκι Σπικς.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν η Θέτιδα Βούλας έφτασε κοντά σε μία μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου αποκλείστηκε στα πέντε σετ σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το τρόπαιο στο Final 4 του Λουτρακίου.

Στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, η Θέτιδα έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας τον ΑΟ Θήρας στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά, η ομάδα της Βούλας αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό.