Επέστρεψαν στην ΑΕΚ Ράπτη, Τουλγαρίδου

Επέστρεψαν στην ΑΕΚ Ράπτη, Τουλγαρίδου

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:55 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 17.05.2024

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή της Μάρας Ράπτη και της Ευαγγελίας Τουλγαρίδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο για την ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ. Ο Ιταλός προπονητής, που ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, αντικατέστησε τον Γιουνούς Οτσάλ.

Η ΑΕΚ έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση της Εύας Χαντάβα ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μεταγραφική της ενίσχυση. Στην Ένωση επέστρεψαν η Μάρα Ράπτη και η Ευαγγελία Τουλγαρίδου προκειμένου να ενισχυθεί στο ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μάρα Ράπτη. Η 27χρονη (30/10/1996) ακραία, ύψους 1,77 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου, ύστερα από τρία χρόνια.

Η Μάρα Ράπτη φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και για δύο χρόνια συνέβαλε τα μέγιστα, στην επιστροφή της στη Volley League, καθώς και στην πορεία της στην κορυφαία κατηγορία στο Πρωτάθλημα που διεκόπη λόγω της πανδημίας. Το 2021 πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω, ενώ την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Απολλώνιο, οδηγώντας τον στα μεγάλα σαλόνια», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη Ράπτη.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ευαγγελία Τουλγαρίδου. Η 26χρονη (23/03/1998) λίμπερο, ύψους 1,62 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2020-21, αγωνιζόμενη στη Volley League με τα «κιτρινόμαυρα». Την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στον Απολλώνιο, συνεισφέροντας στην άνοδό του στην κορυφαία κατηγορία από την Pre League», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την Ευαγγελία Τουλγαρίδου.

Την αγωνιστική σεζόν, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, η ΑΕΚ έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Η Ένωση απώλεσε το τρόπαιο χάνοντας με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Final 4 του Λουτρακίου. Η ΑΕΚ, κατέλαβε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Ένωση έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ, όπου και υπέστη δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό, που κατέκτησε τον τίτλο.