Ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο στο τιμόνι της ΑΕΚ

Ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο στο τιμόνι της ΑΕΚ

Ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο είναι ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ.

Ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο είναι ο αντικαταστάτης του Γιουνούς Οτσάλ στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ. Ο Τούρκος προπονητής αποχώρησε από την Ένωση μετά από 1,5 χρόνο.

Ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο έχει περάσει από αρκετούς πάγκους συλλόγων στην Ιταλία. Ξεχωριστό κεφάλαιο στην καριέρα του αποτέλεσε η Φενέρμπαχτσε στην οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ Τουρκίας το 2015, στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος το 2016 αλλά και την τρίτη θέση στο Champions League την ίδια χρονιά.

Ο Τζιανγκρόσι Πασκουλίνο τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε στο τιμόνι του Μαρκόπουλου. Ο Ιταλός προπονητής οδήγησε την ομάδα με έδρα τα Μεσόγεια δύο φορές στα πλέι οφ, χρησιμοποιώντας αρκετές παίκτριες από τις ακαδημίες του συλλόγου.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Ο 51χρονος Ιταλός τεχνικός έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών γυναικείων ομάδων της χώρας του, καθώς και της γυναικείας ομάδας της Φενέρμπαχτσε, ενώ την τελευταία διετία διετέλεσε προπονητής του Μαρκόπουλου. Έχει οδηγήσει την Φενέρμπαχτσε στο Σούπερ Καπ Τουρκίας (2015), στη 2η θέση στο Πρωτάθλημα Τουρκίας (2015-16), καθώς και στην 3η θέση στο Champions League (2015-16).

Τζιανγκρόσι, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Τέλος από την ΑΕΚ ο Γιουνούς Οτσάλ

Παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ γυναικών αποτελεί ο Γιουνούς Οτσάλ. Ο Τούρκος προπονητής παρέμεινε στην Ένωση για 1,5 χρόνο και την οδήγησε στην πρώτη της κατάκτηση Κυπέλλου την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου και τη φετινή σεζόν. Η Ένωση φέτος έπαιξε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό.

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που είχε προβλέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League από τον Φεβρουάριο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:00 - 23.04.2024

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που είχε προβλέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League από τον Φεβρουάριο

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ και νυν Media Consultant της UEFA, Ανδρέας Δημάτος, αποκάλυψε ότι ο Νίκος Γαβαλάς είχε προβλέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League από τον Φεβρουάριο.

Μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας του με την Ένωση, ο Γιουνούς Οτσάλ ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία. Ο Τούρκος προπονητής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας, που στάθηκε στο πλευρό της, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.