Τα ωράρια λειτουργίας και το εισιτήριο για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Τα ωράρια λειτουργίας και το εισιτήριο για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:36 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 24.05.2024

Το Μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει από αύριο τις πύλες του για το κοινό και η ΠΑΕ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για τα… διαδικαστικά

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι εικόνες και τα βίντεο από τα εγκαίνια του Μουσείου της ιστορίας της ΑΕΚ, ο κόσμος ανυπομονούσε για την στιγμή που θα το επισκεφτεί. Οι πύλες για το κοινό θα ανοίξουν ήδη από αύριο, ανήμερα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τα ωράρια λειτουργίας του Μουσείου αλλά και την τιμή του εισιτήριου και τον τρόπο που οι οπαδοί μπορούν να το προμηθευτούν. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και να τους προσφέρει μία μοναδική εμπειρία! Από αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου το Μουσείο τίθεται σε πλήρη λειτουργία και θα περιμένει τους φίλους της ομάδας μας και όλους τους Ελληνες για ένα «ταξίδι» στις μνήμες των 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Tags: