Ξανά παρών ο κόσμος της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, για να συνοδεύσει την αποστολή μέχρι το γήπεδο

Ξανά παρών ο κόσμος της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, για να συνοδεύσει την αποστολή μέχρι το γήπεδο

Κώστας Τσίλης 12:02 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 23.04.2024

Ραντεβού αύριο στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ έδωσε ξανά ο κόσμος, για να συνοδεύσει την αποστολή μέχρι το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η αλήθεια είναι πως για ολόκληρο τον οργανισμό της ΑΕΚ, το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, αντιμετωπίζεται ως η πιο κρίσιμη "μάχη" για τον τίτλο. Η πιο μεγάλη μέρα του πολέμου. Ως εκ τούτου, έχει σημάνει γενικός συναγερμός. Και οι οπαδοί της ΑΕΚ, όπως έχουν καθιερώσει ήδη από το ματς με τον Άρη, έδωσαν ξανά ραντεβού αύριο στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας.

Ο Άμραμπατ έμεινε στο γήπεδο μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, σε ματς που θα έμενε στον πάγκο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:41 - 22.04.2024

Ο Άμραμπατ έμεινε στο γήπεδο μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, σε ματς που θα έμενε στον πάγκο

Βασικός και κορυφαίος του παιχνιδιού της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ο Άμραμπατ, που όμως με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών, πιθανότατα δεν επρόκειτο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα

"Το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς αύριο στις 17.30 η ώρα στο ξενοδοχείο . Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι δίπλα στον Ματίας και τους παίχτες μας συνοδεύοντας τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ μέχρι το γήπεδο" αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα της Original 21 προς τον κόσμο, τονίζοντας πως "αυτή η μάχη είναι η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη για να κερδηθεί ο πόλεμος. Αυτή την μάχη για ένα εκατομμύριο και βάλε λόγους είναι χρέος ΟΛΩΝ ΜΑΣ να την κερδίσουμε και σε αυτό το χρέος εκπτώσεις δεν μπορούν να γίνουν".

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν συνοδεύσει και πάλι από το ξενοδοχείο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας το πούλμαν για το ματς με τον Άρη. Ενώ το περασμένο Σάββατο, είχαν βρεθεί έξω από το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος, για να ξεπροβοδίσουν την αποστολή που αναχωρούσε για την Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και αύριο το ραντεβού είναι ξανά στο ξενοδοχείο.