Μέσα Γκαρσία και Μάνταλος για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, αύριο η κρίσιμη μέρα για Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ

Μέσα Γκαρσία και Μάνταλος για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, αύριο η κρίσιμη μέρα για Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ

Κώστας Τσίλης 20:34 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 22.04.2024

Προπονήθηκαν κανονικά σήμερα ο Γκαρσία και ο Μάνταλος και θα είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αύριο ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Άμραμπατ και τον Γκατσίνοβιτς

Είναι απολύτως ξεκάθαρο στην ΑΕΚ πως η πιο μεγάλη μέρα του "πολέμου" για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο, είναι η Τετάρτη. Είναι το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Παναθηναϊκό. Ένα ματς για το οποίο τα χρονικά περιθώρια που έχει ο Ματίας Αλμέιδα για να δουλέψει πάνω στην προετοιμασία του, είναι εξαιρετικά στενά. Όμως ήδη από τη σημερινή προπόνηση, πήρε τα πρώτα καλά μαντάτα.

Ο Άμραμπατ έμεινε στο γήπεδο μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, σε ματς που θα έμενε στον πάγκο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:41 - 22.04.2024

Ο Άμραμπατ έμεινε στο γήπεδο μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, σε ματς που θα έμενε στον πάγκο

Βασικός και κορυφαίος του παιχνιδιού της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ο Άμραμπατ, που όμως με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων ημερών, πιθανότατα δεν επρόκειτο να ξεκινήσει στην ενδεκάδα

Ο Λιβάι Γκαρσία αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος, ανέβασαν στροφές και δούλεψαν σε φουλ πρόγραμμα σήμερα στα Σπάτα. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολο και για τους δυο, για διαφορετικούς λόγους, να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Όμως έχει τεράστια σημασία να μπορεί ο Αλμέιδα να τους υπολογίζει ως εναλλακτικές λύσεις.

Κατά τα άλλα, η αυριανή τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, θα είναι κρίσιμη τόσο για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Αρολντ Μουκουντί, όσο και για τον Νορντίν Άμραμπατ. Οι δυο πρώτοι δεν ταξίδεψαν καθόλου στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη και ήταν εκτός αποστολής. Και μένει να φανεί αν θα καταφέρουν αύριο να μπουν ξανά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ώστε να υπολογίζονται έστω για την αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Άμραμπατ, έγινε αμέσως αλλαγή μετά το γκολ που πέτυχε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Και φαινόταν πως εκτός από κόπωση, είχε κάποιες ενοχλήσεις ψηλά στον οπίσθιο μηριαίο. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια ζημιά. Όμως δεδομένα θα πρέπει να περιμένει ο Αλμέιδα μέχρι την αυριανή τελευταία προπόνηση, προκειμένου να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του Άμραμπατ και να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.