Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της ενόψει Παναθηναϊκού: «Απαγορεύεται η προσέγγιση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Opap Arena

i

Opap Arena/intime

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο της ενόψει Παναθηναϊκού: «Απαγορεύεται η προσέγγιση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο»

Sportal newsroom 14:30 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 22.04.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (24/04, 20:30) στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με... μπροστάρη τον Άμραμπατ, να πάρει τη νίκη με 2-1 μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και να παραμείνει στην κορυφή.

Πλέον, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο καθώς την Τετάρτη (24/04, 20:30) η Ένωση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», σε ένα ντέρμπι που ενδεχομένως να καθαρίσει το τοπίο σχετικά με την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Με ανάρτησή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε τους οπαδούς της να γεμίσουν το γήπεδο, αλλά και παράλληλα να το προστατεύσουν. Η Ένωση θέλησε μάλιστα να υπενθυμίσει ότι «απαγορεύονται βεγγαλικά, καπνογόνα, λέιζερ, ρίψεις αντικειμένων και η προσέγγιση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο».

Κι αυτό όπως τόνισε: «Κι αυτό επειδή «το σπίτι μας, η δύναμή μας, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν»

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε, μεταξύ άλλων, πως όλα τα παιχνίδια που μένουν είναι «τελικοί», ενώ μίλησε και για την διαιτησία.

«Όσα ματς απομένουν είναι τελικοί. Την περσινή σεζόν παίζαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Είναι παιχνίδια που θα γράψουν και θα επηρεάσουν την ιστορία. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος κερδίσει ένα παιχνίδι παίρνει το πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια και θα δούμε ποιος θα κερδίσει στο τέλος», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τις αποφάσεις τους διατητή.

«Όλοι διαμαρτύρονται. Άλλες φορές θα σφυριχτεί κάτι υπέρ σου, άλλες εναντίον σου. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω το ποδόσφαιρο, το έχω ξαναπεί. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη στην καλή πρόθεση στον διαιτητή. Δεν μπορώ να πω, ας πούμε, πως όταν φτάσαμε 27-28 φορές στο αντίπαλο τέρμα, φταίει ο διαιτητής. Εγώ πιστεύω στην καλή πίστη και ξέρω ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτύρομαι γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δε θέλω όμως να μιλήσω άσχημα για κάποιον και δεν είναι σωστό», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».