Ο Τζούρισιτς παίζει με ΑΕΚ, ο Μπερνάρ έχει μοιρασμένες πιθανότητες

Φίλιπ Τζούρισιτς, Μπερνάρ

i

Intime

Ο Τζούρισιτς παίζει με ΑΕΚ, ο Μπερνάρ έχει μοιρασμένες πιθανότητες

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:35 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 22.04.2024

O Φίλιπ Τζούρισιτς πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον της ΑΕΚ, ενώ η συμμετοχή του Μπερνάρ στο αθηναϊκό ντέρμπι είναι στο 50-50.

Ένα ευχάριστο νέο και στην αναμονή για το δεύτερο… Αυτή είναι η κατάσταση του Φατίχ Τερίμ μετά την προπόνηση της Δευτέρας στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και εν αναμονή του αθηναϊκού ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Τετάρτη 24 Απριλίου.

Στα θετικά της ημέρας, ο Φίλιπ Τζούρισιτς πήρε μέρος στο πρόγραμμα, δεν νιώθει ενοχλήσεις και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον της ΑΕΚ. Μία σημαντική επιστροφή, ειδικά σε ενδεχόμενη απουσία του Μπερνάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στη νίκη επί της Λαμίας με 5-0.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία, το ιατρικό τιμ τον εξέτασε και παρότι το μυϊκό πρόβλημα δεν κρίνεται σοβαρό, η παρουσία του στην «Αγιά Σοφιά» κρίνεται αμφίβολη. Επειδή ο χρόνος μέχρι το ματς του Τριφυλλιού με την Ένωση είναι λίγος και ίσως δεν επαρκεί.

«Στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ τέθηκε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος προπονήθηκε με την ομάδα τη Δευτέρα στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι απαντήσεις του Ιωαννίδη άρχισαν εν μέσω... ωραίας ατμόσφαιρας

Οι απαντήσεις του Ιωαννίδη άρχισαν εν μέσω... ωραίας ατμόσφαιρας

Ο Φώτης Ιωαννίδης έδειξε πως δεν επηρεάστηκε καθόλου από τα κακόβουλα σχόλια για την εξέλιξη του και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μία πολύ εύκολη νίκη κόντρα στη Λαμία, πριν τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από 45 λεπτά στον αγώνα με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. 

Θεραπεία ακολούθησε ο Μπερνάρ, ατομικό έκανε ο Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν» αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Δευτέρας.