Αυτοί είναι οι διαιτητές για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αυτοί είναι οι διαιτητές για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γιώργος Γαβριλάκης 11:06 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 15.05.2024

Ένας Ισπανός, ένας Σλοβένος και ένας Μαυροβούνιος είναι οι ρέφερι που θα εργασθούν στο Game 1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το πρώτο χρονικά ματς των Playoffs της Euroleague είναι αυτό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το βράδυ της Τρίτης (23/4, 20:30) από το ΟΑΚΑ θα ανοίξει ξεκινήσει ο... χορός που θα καταλήξει στο Βερολίνο και το Final Four του 2024.

Μία μέρα πριν, το πρωί της Δευτέρας (22/4) η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διαχειριστούν τον αγώνα των «πρασίνων» κόντρα στους Ισραηλινούς.

Πρόκειται για τον Ματέι Μπολντάουζερ από την Σλοβενία, τον Χουάν Κάρλος Γκαρθία από την Ισπανία και τον Μαυροβούνιο, Μίλος Κόλιενσιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην post season της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης φέτος, στη διάθεση της Euroleague βρίσκονται 28 επίλεκτοι διαιτητές, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας Έλληνας: Ο Ιωάννης Φούφης.

Κατακτητής o Παναθηναϊκoς και MVP o Σλούκας: Αυτές είναι οι δημοφιλείς επιλογές στην ψηφοφορία της Euroleague
EUROLEAGUE

10:31 - 22.04.2024

Κατακτητής o Παναθηναϊκoς και MVP o Σλούκας: Αυτές είναι οι δημοφιλείς επιλογές στην ψηφοφορία της Euroleague

Σε μία διαδικασία ψηφοφορίας που ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης (23/4) οι περισσότεροι φαν της Euroleague ποντάρουν πως ο Παναθηναϊκό θα πάρει το τρόπαιο και ο Κώστας Σλούκας θα είναι ο MVP του Final Four.

Οι διαιτητές που επιλέχθηκαν για την πιο κρίσιμη φάση της σεζόν, προέρχονται από 15 διαφορετικές χώρες και συνδυάζουν (αθροιστικά) εμπειρία 408 σεζόν στην Euroleague.

Πέρσι, στα Playoffs συμμετείχαν 24 διαιτητές, άρα φέτος υπάρχουν διαθέσιμοι τέσσερις παραπάνω και το σύνολό του (28) είναι το μεγαλύτερο από το 2015 και μετά.Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι στη λίστα δεν βρίσκεται καμία από τις δύο γυναίκες διαιτητές της διοργάνωσης. Η μία είναι η Βάσω Τσαρούχα και η άλλη είναι η Άνι Πάντερ. Μάλιστα, η Γερμανίδα ρέφερι είναι αυτή που έλαβε μέρος στο περσινό Final Four, αλλά και στην τελική φάση του 2019.