Το μήνυμα του Άμραμπατ ήταν αυτό που συζητιέται μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Το μήνυμα του Άμραμπατ ήταν αυτό που συζητιέται μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:06 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 23.04.2024

Αυτό που ζήτησε από τον κόσμο της ΑΕΚ ο Άμραμπατ, είναι αυτό που θέλουν οι ποδοσφαιριστές και που το έχουν κουβεντιάσει μέσα στα αποδυτήρια

Φυσικά και ο Νορντίν Άμραμπατ είναι τύπος που θα μπορούσε να αρπάξει, όπως και έκανε, το μικρόφωνο τις συνδρομητικής τηλεόρασης για να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και εξυπακούεται πως όσα είπε, πρώτα ο ίδιος τα νιώθει έτσι. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αποκλειστικά δικά του λόγια.

Ο Άμραμπατ και ένα κουβάρι αποφασισμένων για all in
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

00:06 - 22.04.2024

Ο Άμραμπατ και ένα κουβάρι αποφασισμένων για all in

Δεν είναι μόνο οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που πήρε η ΑΕΚ στο Χαριλάου, αλλά και το μήνυμα που έστειλε και ο Άμραμπατ αλλά και όλοι οι συμπαίκτες του, για το πόσο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να τα παίξουν όλα για τον στόχο τους - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

"Οπαδοί της ΑΕΚ, την Τετάρτη σας χρειαζόμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελάτε στο γήπεδο, ελάτε νωρίς, δώστε μας ενέργεια, δώστε μας δώστε μας ό,τι έχετε για να γίνετε ο 12ος παίκτης για να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη" ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του μικροφώνου και της κάμερας της Nova ο Άμραμπατ, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Άρη. Και όλα αυτά που είπε ο Μαροκινός έχουν συζητηθεί μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Για τους παίκτες της Ένωσης, είναι πολύ σημαντικό ολόκληρος ο οργανισμός να πάει σαν μια γροθιά στους "τελικούς" που έχει η ομάδα μπροστά της. Κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο που πανηγύρισαν το νικητήριο γκολ του Άμραμπατ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ξέρουν οι ίδιοι τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Όμως για το ματς της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου και στην ενέργεια που μπορεί να τους δώσει η εξέδρα.

Ακόμα και η παρουσία του κόσμου τόσο στο ξενοδοχείο πριν από το ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και στο αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος το Σάββατο πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη, έκανε πολύ καλό στους ποδοσφαιριστές. Θέλουν και το έχουν συζητήσει και πολύ μεταξύ τους, πλέον να πάει ολόκληρος ο οργανισμός της ΑΕΚ, σαν μια "γροθιά" στις μάχες που απομένουν για την κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά, που έγινε τέτοιου είδους αναφορά και στάλθηκε τέτοιο μήνυμα προς τον κόσμο.