Επιστροφή στην Ιταλία για την Τζούλια Καράρο

Επιστροφή στην Ιταλία για την Τζούλια Καράρο

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:17 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:33 - 22.05.2024

Η Τζούλια Καράρο, μετά την παρουσία της στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στην πατρίδα της, την Ιταλία.

Με νέα πασαδόρο θα πορευθεί την επόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά αναζητά την παίκτρια που θα αντικαταστήσει την Τζούλια Καράρο, που αποχώρησε για την Ιταλία. Η έμπειρη πασαόδορος ανακοινώθηκε από τη Μεσίνα, που θα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Τζούλια Καράρο ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστικής σεζόν. Η Ιταλίδα πασαδόρος αποτελούσε προσωπική επιλογή του προπονητή Λορέντζο Μιτσέλι, αφού οι δυο τους συνυπήρξαν στη Βολερό. Τότε, ο Ιταλός προπονητής είχε διαγνώσει πρόβλημα στην πάσα του Ολυμπιακού και η Καράρο είχε πάρει τη θέση της κεντρικής Φρέγια Όλμπρεχτ, που στη συνέχεια αποδεσμεύθηκε. Εκείνη την περίοδο είχε ανακοινωθεί και η επιστροφή της Τζίνας Λαμπρούση στην ομάδα του Πειραιά.

Η Καράρο κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το φετινό Κύπελλο Ελλάδας. Το πιο πιθανό είναι η ομάδα του Πειραιά να πάει και πάλι σε ξένη ως βασική επιλογή για την πιο κρίσιμη θέση στο βόλεϊ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκληρώνει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.