Ο πόντος που έδωσε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο πόντος που έδωσε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό (vid)

Sportal newsroom 23:34 - 27.04.2024

Δείτε τον πόντο που τελείωσε το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών που έδωσε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό

Με πόντο της Σαμαντάν σε πρώτο χρόνο, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών στην έδρα του Ολυμπιακού. Το τριφύλλι έκανε απίθανη ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και πήρε δύο νίκες στο κλειστό του Ρέντη.

Ο πέμπτος και τελευταίος τελικός στο κλειστό του Ρέντη, εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα δύο επόμενα, αλλά το τριφύλλι έστειλε τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Στο πέμπτο σετ, η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα και είχε σημαντική διαφορά. Η Σαμαντάν, με επίθεση σε πρώτο χρόνο, τελείωσε τον τελικό και έδωσε το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό.

Δείτε τον τελευταίο πόντο

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκληρώνει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.