Τρομερές δηλώσεις Νέσιτς: «Ευχαριστώ τον Καλμαζίδη γιατί βρήκα έτοιμη ομάδα!»
i

© Intime

Τρομερές δηλώσεις Νέσιτς: «Ευχαριστώ τον Καλμαζίδη γιατί βρήκα έτοιμη ομάδα!»

Sportal newsroom 23:14 - 27.04.2024

Ο Ντράγκαν Νέσιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ευχαρίστησε τον προκάτοχό του Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Ντράγκαν Νέσιτς ήταν τρισευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών από τον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσε την απίθανη ανατροπή στους τελικούς αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά.

Ο Ντράγκαν Νέσιτς, μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του Ρέντη, μοίρασε μπράβο στις παίκτριές του. Ωστόσο, δεν ξέχασε τον προκάτοχό του, Γιάννη Καλμαζίδη τον οποίο και ευχαρίστησε.

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας και εγώ θέλω να πω μόνο ένα μεγάλο μπράβο στις παίκτριες μου. Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Καλμαζίδη που βρήκα μια έτοιμη ομάδα. Από κει και πέρα η νίκη ανήκει στον Σύλλογο», δήλωσε ο Ντράγκαν Νέσιτς.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκληρώνει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.