Η απονομή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό (vid)
i

© Intime

Η απονομή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό (vid)

Sportal newsroom 00:24 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 29.05.2024

Δείτε σε βίντεο την απονομή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών στον Παναθηναϊκό.

Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο έγινε η απονομή του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών στον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά των τελικών.

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού και 26ο στην ιστορία του. Η απονομή του πρωταθλήματος έγινε στη Λεωφόρο, όπου οι παίκτριες του τριφυλλιού αποθεώθηκαν από τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού.

Το πρωτάθλημα σήκωσε η αρχηγός Αθηνά Παπαφωτίου μαζί με την Πένυ Ρόγκα και τη Μάρετ Γκρόθες.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκληρώνει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.