«Ρούξι το πρωτάθλημα για σένα» - Αποθέωση στη Λεωφόρο για την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού (vids, gallery)

«Ρούξι το πρωτάθλημα για σένα» - Αποθέωση στη Λεωφόρο για την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού (vids, gallery)

Sportal newsroom 23:53 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:13 - 28.04.2024

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στη Λεωφόρο και αποθέωσε την πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού.

Αποθεώθηκαν από χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στη Λεωφόρο οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ του τριφυλλιού. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς επικράτησε 3-2 σετ στο κλειστό του Ρέντη ολοκλήρωσε την απίθανη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού, η ομάδα του Παναθηναϊκού πήγε στη Λεωφόρο, όπου της επιφύλασσαν υποδοχή οι φίλοι της ομάδας. Στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωσε την Πένυ Ρόγκα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι παίκτριες του τριφυλλιού κράτησαν πανό που έγραψε «Ρούξι το πρωτάθλημα για σένα».

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volleyleague γυναικών. Το τριφύλλι επικράτησε 3-2 σετ του Ολυμπιακού στον πέμπτο και τελευταίο τελικό στο κλειστό του Ρέντη και ολοκλήρωσε μία απίθανη ανατροπή. Η ομάδα του Ντράγκαν Νέσιτς, έχοντας μειονέκτημα έδρας, βρέθηκε πίσω με 2-0 στη σειρά και ο Ολυμπιακός ετοιμαζόταν στα στέψη.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις διαδοχικές νίκες (οι δύο στο κλειστό του Ρέντη) και πήρε το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και 26ο στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο ολοκληρώνει τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου.