Συνεχίζει στη Θέτιδα Βούλας ο Μανώλης Σκουλικάρης

Συνεχίζει στη Θέτιδα Βούλας ο Μανώλης Σκουλικάρης

Η Θέτιδα Βούλας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μανώλη Σκουλικάρη για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στον πάγκο της Θέτιδας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μανώλης Σκουλικάρης. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε την ομάδα της Βούλας λίγους μήνες κατά τη διάρκεια της σεζόν που οδεύει προς ολοκλήρωση μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ρούση.

Η Θέτιδα Βούλας έφτασε κοντά σε μία μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου αποκλείστηκε στα πέντε σετ σε νοκ άουτ προημιτελικό από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το τρόπαιο στο Final 4 του Λουτρακίου.

Στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών, η Θέτιδα έκανε την υπέρβαση αποκλείοντας τον ΑΟ Θήρας στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά, η ομάδα της Βούλας αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Με την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα προπονητή, ξεκινάει και ο σχεδιασμός της ομάδας των νοτίων προαστίων για την ερχόμενη σεζόν. Στο στόχαστρο της ομάδας της Βούλας είναι η κεντρική Ιωάννα Πολυνοπούλου ενώ κοντά στην ανανέωση είναι η Ελευθεριά Μανιατογιάννη και η Ευαγγελία Μερτέκη.

«Ο Α.Σ.Π. Θέτις είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την σεζόν 2024-2025 με τον προπονητή Μανώλη Σκουλικάρη.

Ο Μανώλης Σκουλικάρης ανέλαβε τον Φεβρουάριο του 2024 την Γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας, η οποία υπό τις οδηγίες του κατέλαβε την 4η θέση του πρωταθλήματος της Volleyleague, κατακτώντας ακόμη μια χρονιά ένα από τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ευχόμαστε στον κόουτς Μανώλη Σκουλικάρη υγεία πάνω από όλα και να έχουμε και φέτος μια επιτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα!», αναφέρει η ανακοίνωση της Θέτιδας Βούλας.