Ο Ουνάι Έμερι επέκτεινε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα έως το 2027!

Ουνάι Έμερι

i

©Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images/Ideal Images

Ο Ουνάι Έμερι επέκτεινε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα έως το 2027!

Κώστας Τόπας 13:20 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 23.04.2024

Ο Ουνάι Έμερι έβαλε τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν κι ανανέωσε τη συνεργασία του με την Άστον Βίλα, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, έως το 2027!

Η Μπάγερν Μονάχου είχε βάλει ψηλά στη λίστα της την περίπτωση του προπονητή της αντίπαλης ομάδας του Ολυμπιακού στο Conference League, Ουνάι Έμερι, ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Λόταρ Ματέους ενημέρωσε τον προπονητή της Άστον Βίλαγια τον ρόλο της τεχνικής ηγεσίας στους Βαυαρούς, μιας και το καλοκαίρι ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν.

Ωστόσο ο Ισπανός προπονητής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του, τονίζοντας ότι παραμένει συγκεντρωμένος στο 100% στην δουλειά του στην Άστον Βίλα.

Ο «καθηγητής» της προπονητικής, Έμερι, απειλεί τον συμπατριώτη του, Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό (vids)
CONFERENCE LEAGUE

08:26 - 23.04.2024

Ο «καθηγητής» της προπονητικής, Έμερι, απειλεί τον συμπατριώτη του, Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό (vids)

Η Άστον Βίλα δεν αποτελεί ομάδα έκπληξη στη φετινή Premier League. Αυτή τη στιγμή ονειρεύεται την έξοδο στο Champions League, βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κι ελπίζει στον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο μετά από 42 χρόνια. Κι όλα αυτά χάρη στο μαγικό ραβδάκι του Ουνάι Έμερι.

«Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Άστον Βίλα, στο 100%», απάντησε ο Ισπανός προπονητής όταν δέχθηκε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου.

Αυτό έρχεται για να επιβεβαιώσει και το «Athletic», το οποίο αποκαλύπτει πως ο Ουνάι Έμερι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Άστον Βίλα, έως το 2027! Ο 52χρονος Ισπανός εντάχθηκε στους «χωριάτες» από τη Βιγιαρεάλ τον Οκτώβριο του 2022 και βρίσκεται σε πορεία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Champions League, ενώ στις 2 Μαΐου η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Conference League.

Η Άστον Βίλα μάλιστα σκοπεύει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Έμερι αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να παρατείνουν τη συνεργασία τους ακόμη περισσότερο, με τους φιλόδοξους ιδιοκτήτες Νασσέφ Σαουίρις και Γουές Έντενς να είναι σίγουροι ότι μπορεί να γίνει η εκδοχή του θρυλικού προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Έμερι αντικατέστησε τον Στίβεν Τζέραρντ στη Άστον Βίλα το 2022, έχοντας κερδίσει το Europa League την προηγούμενη χρονιά με τη Βιγιαρεάλ. Αυτή ήταν η τέταρτη κατάκτηση του στη δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση για τον Έμερι που σήκωσε το τρόπαιο άλλες τρεις φορές με τη Σεβίλλη.

Η Άστον Βίλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση στον πίνακα της Premier League, έξι βαθμούς μπροστά από την πέμπτη, Τότεναμ με τέσσερις αγώνες να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος και την ομάδα του Ουνάι Έμερι να έχει ως στόχο την έξοδο στο Champions League.