Ο Έμερι έβαλε τέλος στα σενάρια περί Μπάγερν: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Άστον Βίλα»

Ουνάι Έμερι

i

© PrtScr

Ο Έμερι έβαλε τέλος στα σενάρια περί Μπάγερν: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Άστον Βίλα»

Κώστας Τόπας 08:03 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:05 - 22.04.2024

Ο Ουνάι Έμερι κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει χρέη προπονητή στη Μπάγερν.

Η Μπάγερν Μονάχου καλοβλέπει την περίπτωση του προπονητή της αντίπαλης ομάδας του Ολυμπιακού στο Conference League, Ουνάι Έμερι, ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Λόταρ Ματέους ενημέρωσε τον προπονητή της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι για τον ρόλο της τεχνικής ηγεσίας στη Μπάγερν Μονάχου, αφού ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν απέρριψε την ευκαιρία.

«Πάτησε» με φοβερή ανατροπή την Μπόρνμουθ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα
PREMIER LEAGUE

18:59 - 21.04.2024

«Πάτησε» με φοβερή ανατροπή την Μπόρνμουθ η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα, βρήκε τον τρόπο να «λυγίσει» την Μπόρνμουθ (3-1). Κάπως έτσι αύξησε τη διαφορά από την Τότεναμ στο +6, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα.

Ωστόσο ο Ισπανός προπονητής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, τονίζοντας ότι παραμένει συγκεντρωμένος στο 100% στην δουλειά του στην Άστον Βίλα.

«Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Άστον Βίλα, στο 100%», απάντησε ο Ισπανός προπονητής όταν δέχθηκε ερώτηση για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου.

Δεδομένων των όσων έχει καταφέρει ο Έμερι στην Άστον Βίλα από τότε που διορίστηκε στον ρόλο το 2022, είναι φυσικό να προκύψουν φήμες όπως αυτές. Ωστόσο, ο Ισπανός θα παραμείνει αναμφίβολα συγκεντρωμένος στο καθήκον που έχει, καθώς θέλει να εξασφαλίσει τόσο το Champions League όσο και το τρόπαιο του Europa Conference League με την ομάδα του πριν από το τέλος της σεζόν 2023-24.

«Θα έπαιρνα τον Ουνάι Έμερι από την Άστον Βίλα. Κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί. Έχει μεγάλη εμπειρία - συμπεριλαμβανομένου διεθνώς - και έχει τίτλους με το όνομά του με τη Σεβίλλη, για παράδειγμα», είπε για τον Έμερι Γερμανός θρύλος, Λόταρ Ματέους στο Sky Germany, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Έμερι θα έφερνε «νέο άνεμο» στον σύλλογο μετά από μια απογοητευτική σεζόν στην Bundesliga, που τους οδήγησε να χάσουν τον τίτλο από τη Λεβερκούζεν του Αλόνσο.

«Μιλάει τέλεια αγγλικά. Στη συνέχεια μπορεί να μάθει γερμανικά, αλλά οι παίκτες μπορούν να μιλούν όλοι αγγλικά ούτως ή άλλως, οπότε δεν βλέπω κανένα γλωσσικό εμπόδιο. Ο Έμερι θα ήταν επίσης κάποιος που θα έφερνε έναν νέο αέρα, θα ήταν ένα νέο πρόσωπο στην Bundesliga και αυτό θα ταίριαζε καλά με την Μπάγερν Μονάχου», τόνισε στη συνέχεια ο Λόταρ Ματέους.