Κίνι: «Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας»

O Κίνι που πανηγυρίζει

i

© Intime

Κίνι: «Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:58 - 21.04.2024

Στην ποιότητα του ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Κίνι, μιλώντας μετά το παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την κόπωση του ΠΑΟΚ και έφτασε στη νίκη, επικρατώντας με 2-1 του «Δικεφάλου του Βορρά» στο γήπεδό του. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Κίνι στάθηκε στην ποιότητα της ομάδας του, τονίζοντας πως το ρόστερ της είναι γεμάτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίνι:

Για το πως βίωσε το ματς: «Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν».

Για το πώς άλλαξε το πρόσωπο του Ολυμπιακού επί Μεντιλίμπαρ είπε: «Μας έλειπε λίγο η ηρεμία, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πρώτο που έφερε ο κόουτς, είδαμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι ήρθε και η αυτοπεποίθηση. Έχουμε ικανότητες και το θέμα ήταν να καταφέρουμε να τις δείξουμε».

Κούγιας: «Αυτό που έκαναν Καρυπίδης και Μάντζιος είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:23 - 21.04.2024

Κούγιας: «Αυτό που έκαναν Καρυπίδης και Μάντζιος είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν στάθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά αναφέρθηκε στον Άρη τον πρόεδρό του, Θοδωρή Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο.

Ζέλσον Μαρτίνς: «Ο Ποντένσε μου θύμισε παλιές καλές στιγμές»

Την ίδια ώρα, ο Ζέλσον Μαρτίνς σκόραρε το δεύτερο γκολ και για να το κάνει δέχθηκε ασίστ από τον Ποντένσε. Αυτό, όπως τόνισε, του θύμισε παλιές καλές στιγμές όταν οι δύο είχαν συνυπάρξει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλσον Μαρτίνς:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά και είχαμε τον έλεγχο από την αρχή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, γιατί έδωσαν τα πάντα»

Για την ασίστ του Ποντένσε και το γκολ που πέτυχε είπε: «Είναι κάτι που είχαμε κάνει πριν πολύ καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε αυτή τη συνεργασία και μπροστά από τον κόσμο. Μου θύμισε πολύ καλές παλιές στιγμές και χαίρομαι που δώσαμε στον κόσμο έναν ακόμη λόγο να πανηγυρίσει. Είναι ιδιαίτερο να σκοράρεις, μου αρέσει πολύ να προσφέρω χαρά και θα συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα και ίσως να πετύχω και κάποια ακόμη γκολ».