«Μάχη» πρόκρισης για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Βάκερ Τουν
i

H ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού / © Intime

«Μάχη» πρόκρισης για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Βάκερ Τουν

Sportal newsroom 13:03 - 10.12.2022

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την ελβετική ομάδα στη ρεβάνς της εκτός έδρας ήττας με 24-22 και ευελπιστούν να πάρουν νίκη με σκορ πρόκρισης.

Να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελβετικής Βάκερ Τουν θα προσπαθήσει απόψε (10/12) ο Ολυμπιακός στην Ηλιούπολη.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στην Ελβετία με την Τουν να παίρνει τη νίκη με σκορ 24-22 κι έτσι οι Πειραιώτες σήμερα θα επιδιώξουν να επιβληθούν των αντιπάλων τους με τρία γκολ διαφορά, προκειμένου να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους «16» του EHF European Cup.

Οι Πειραιώτες στον πρώτο αγώνα είδαν τον τερματοφύλακα των Ελβετών να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και να κρατάει τη νίκη για την ομάδα του και ο Γιώργος Καρασαββίδης ευελπιστεί να μην επαναληφθεί αυτό και στην Ηλιούπολη:

«Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τον τερματοφύλακα των Ελβετών στο πρώτο ματς, όμως σε κανένα σημείο δεν νιώθουμε ότι είμαστε χειρότερη ομάδα από την Βάκερ Τουν. Απλά, όπως ήρθαν τα πράγματα, εκτός από την ποιότητα μας, θα χρειαστεί να μπούμε στο γήπεδο με μεγάλο ζήλο για το αποτέλεσμα και αυταπάρνηση. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το παιχνίδι ο κόσμος μας, γιατί είναι ένα ματς που, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, κρύβει δυσκολίες», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα εισόδου όλοι οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά που κατέχουν κάρτα φιλάθλου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.30 και θα μεταδοθεί από το OSFP TV στο youtube.