Ανακοίνωσε λίμπερο από την Ιαπωνία ο Μίλωνας - Ανανέωσε ο Πολουγιάν

Ανακοίνωσε λίμπερο από την Ιαπωνία ο Μίλωνας - Ανανέωσε ο Πολουγιάν

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:32 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 29.05.2024

Ο Ουατάρου Τανιγκούτσι θα είναι ο νέος λίμπερο του Μίλωνα.

Επιμένει... ιαπωνικά ο Μίλωνας, που μετά τη συμφωνία του με τον πασαδόρο Ρίου Γιαμαμότο, ανακοίνωσε την απόκτηση του λίμπερο Ουατάρου Τανιγκούτσι. Ο 28χρονος λίμπερο θα αντικαταστήσει τον Άρη Χανδρινό, που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουατάρου Τανιγκούτσι είναι ο τρίτος ξένος που ανακοινώνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά τον Ριού Γιαμαμότο και τον διαγώνιο «Γκάμπι». Σημειώνεται ότι ο Μίλωνας έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Δημοσθένη Λινάρδου αλλά και του Σπύρου Χάκα που θα ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό του ρόστερ. Τέταρτος ξένος της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα είναι ο Τίμο Πολουγιάν. Ο ακραίος από την Ουκρανία ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Σάκη Ψάρρα και θα παραμείνει κάτοικος Νέας Σμύρνης. Θυμίζουμε ότι στο τιμόνι του Μίλωνα θα συνεχίσει ο Σάκης Ψάρρας, που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026.

«Ο Ουατάρου Τανιγκούτσι στον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.

H διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον λίμπερο Ουατάρου Τανιγκούτσι.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων καλωσορίζει τον Ουατάρου και του εύχεται υγεία και επιτυχημένη συνεργασία», αναφέρει η ανακοίνωση του Μίλωνα για τον Ιάπωνα λίμπερο.

Ο Ουατάρο ξεκίνησε το βόλεϊ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Ιαπωνία. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν έκανε το άλμα για την Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε στην ιταλική Πάντοβα. Εκεί, είχε συμπαίκτη τον Γκάμπι που θα είναι ο νέος διαγώνιος του Μίλωνα.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκλήρωσε φέτος μία από τις σπουδαιότερες χρονιές της σύγχρονης ιστορίας της. Ο Μίλωνας κατέλαβε την τρίτη θέση στην κανονική περιόδου και έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά χάνοντας το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε μία αξιοπρόσεκτη πορεία στην Ευρώπη, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του CEV Cup.