Ο διαγώνιος «Γκάμπι» δεύτερη μεταγραφή του Μίλωνα

Ο διαγώνιος «Γκάμπι» δεύτερη μεταγραφή του Μίλωνα

Ο Μίλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτορικάνου διαγώνιου Γκαμπριέλ Γκαρσία Φερναντέζ «Γκάμπι» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Προχωράει ο σχεδιασμός του Μίλωνα για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέλαβε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Volley League και αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της χάνοντας το τρόπαιο από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα θα είναι αρκετά αλλαγμένη την επόμενη αγωνιστική σεζόν αφού αρκετοί βασικοί παίκτες αποτελούν παρελθόν. Ένας από αυτούς είναι ο διαγώνιος Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο 41χρονος Βούλγαρος κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του, ωστόσο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

Ο Μίλωνας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον διαγώνιο Γκαμπριέλ Γκαρσία Φερναντέζ «Γκάμπι» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο 24χρονος παίκτης από το Πουέρτο Ρίκο έχει παραστάσεις από την Ιταλία, που αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Ο «Γκάμπι» είναι η δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Μίλωνα για τη σεζόν 2024-2025 μετά τον Ιάπωνα πασαδόρο Ρίου Γιαμαμότο.

«Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει τη δεύτερη μεταγραφή για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Πρόκειται για τον Αμερικανό διαγώνιο με καταγωγή από το Πόρτο Ρίκο, Γκαμπριέλ Γκαρσία Φερναντέζ «Γκάμπι» (Gabriel García Fernández – Gabi) ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Cucine Lube Civitanova και στην Pallavolo Padova.

Ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Βούλγαρο σούπερ σταρ Μπόγιαν Γιορντάνοφ τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για ότι μας πρόσφερε.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ του Gabriel García Fernández (Gabi)

Γέννηση: 08 Ιανουαρίου 1999. Ύψος: 2.00. Θέση: Διαγώνιος.

2024-25: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

2023-24: Pallavolo Padova (Ιταλία)

2022-23: Cucine Lube Civitanova (Ιταλία)

2021-22: Cucine Lube Civitanova (Ιταλία)

2020-21: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2019-20: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2018-19: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2017-18: Brigham Young Univ. (Η.Π.Α.)

2016-17: Changos de Naranjito (Πουέρτο Ρίκο)», αναφέρει η ανακοίνωση του Μίλωνα.