Άλλαξε ώρα το Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Ολυμπιακός - ΟΦΗ

i

© Intime

Άλλαξε ώρα το Ολυμπιακός - ΟΦΗ

Sportal newsroom 15:53 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 07.03.2023

Μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ για τη 17η αγωνιστική της Volley League.

Λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι της στον πρώτο τελικό του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για τη 17η αγωνιστική της Volley League. Οι Πειραιώτες θέλουν ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (8/3) στις 17:30 από τις 18:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος. Η ΕΣΑΠ έκανε αποδεκτό το αίτημα του ΟΦΗ για αλλαγή της ώρας προκειμένου η ομάδα της Κρήτης να προλάβει τη νυχτερινή πτήση για το Ηράκλειο.

Γεμίζει το ΣΕΦ για την ευρωκούπα - Ανακοίνωσε sold out ο Ολυμπιακός για τον τελικό με τη Μακάμπι
ΒΟΛΕΙ

11:00 - 07.03.2023

Γεμίζει το ΣΕΦ για την ευρωκούπα - Ανακοίνωσε sold out ο Ολυμπιακός για τον τελικό με τη Μακάμπι

Κατάμεστο θα είναι το ΣΕΦ στο δεύτερο τελικό του Ολυμπιακού με την Μακάμπι για το Challenge Cup, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πως το ματς θα είναι sold out σχεδόν μία βδομάδα πριν το σερβίς.

Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς σε 16 αγώνες. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην ένατη θέση με 9 βαθμούς σε 16 αγώνες.

«Επιστροφή στο πρωτάθλημα. Πολύ σημαντικό ματς για τη βαθμολογία και θα είναι σημαντικό να έχουμε πολύ υψηλή συγκέντρωση, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση του αγώνα», δήλωσε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ανέστης Δαλακούρας σχολίασε: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Μακάμπι και να συγκεντρωθούμε στο δύσκολο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδας, για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση. Πρέπει να δείξουμε πάλι την ποιότητα μας και να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική».