Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Δερβίσης
i

© ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Δερβίσης

Sportal newsroom 15:37 - 27.06.2023

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Δερβίση για την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου.

Με το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Δερβίσης. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Γιώργος Δερβίσης είναι η πρώτη ανανέωση που ανακοινώνει ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου. Ο 29χρονος αμυντικός ήταν μέλος της ομάδας του Πειραιά που κατέκτησε το Champions League το 2018 στη Γένοβα.

Ο αμυντικός είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας, με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Θυμίζουμε ότι την επόμενη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά θα είναι ο Χρβόγιε Κόλιανιν.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ τη φετινή σεζόν στο πόλο ανδρών. Το πρωτάθλημα που κατέκτησε, μάλιστα, ήταν ο 300ός τίτλος στην ιστορία του συλλόγου σε όλα τα ομαδικά σπορ. Στο Champions League προκρίθηκε στο Final 8 του Βελιγραδίου όπου και κατέλαβε την πέμπτη θέση.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Δερβίση. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιώργου Δερβίση στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που αγωνίζομαι τόσα χρόνια και την αγαπώ πολύ, στην ομάδα με την οποία έχω πετύχει τόσα πολλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους κάθε χρόνο, από τις πιο ανταγωνιστικές στην Ευρώπη και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για την επίτευξη όλων μας των στόχων, καλή σεζόν να έχουμε με υγεία, πάνω από όλα», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.