Αναχώρησε για τη Βουλγαρία ο Ολυμπιακός
i

Ολυμπιακός/©Printscreen

Αναχώρησε για τη Βουλγαρία ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 18:25 - 12.12.2022

Στροφή στην Ευρώπη κάνει ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση επί της Κηφισιάς για τη Volley League.

Στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπουργκάς έχει στρέψει την προσοχή της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι κοντράρεται με τους Βούλγαρους με «προίκα» το 3-0 στο κλειστό του Ρέντη.

Οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Challenge Cup. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δύο σετ για να πάρει την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βουλγαρία το πρωί της Δευτέρας.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι σημείωσε κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών: «Περιμένω να γίνει μία πολύ δυνατή μάχη, γιατί η Μπούργκας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Οπότε, είμαστε έτοιμοι, να παλέψουμε κι εμείς δυνατά! Το δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα είναι πολύ διαφορετικό από το πρώτο, κυρίως γιατί οι αντίπαλοι θα ξεκινήσουν με διαφορετική εξάδα από αυτή που έπαιξαν στην Αθήνα. Το κλειδί για τη νίκη εκεί είναι ένα καλό σερβίς, μια καλή υποδοχή, κυρίως όμως να παλέψουμε για κάθε πόντο».

«Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, γιατί στο πρώτο ο αντίπαλος έπαιξε με μία διαφορετική εξάδα. Τώρα, θα παίξουν διαφορετικοί παίκτες, είμαστε προετοιμασμένοι όμως, πάμε να κερδίσουμε. Θέλουμε δύο σετ. Το πιο σημαντικό, όμως, σε τέτοια παιχνίδια, είναι να κατεβαίνεις για να κερδίσεις καθαρά. Θέλουμε να δώσουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχουμε», σχολίασε ο Αλέν Παγένκ.