Φουλάρει για το Final 4 ο Ολυμπιακός, 10-8 τη Φερεντσβάρος
i

© Intime

Φουλάρει για το Final 4 ο Ολυμπιακός, 10-8 τη Φερεντσβάρος

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:11 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:03 - 23.04.2024

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 10-8 της Φερεντσβάρος και πλησιάζει στην πρόκριση στο Final 4 του Champions League πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην πρόκριση στο Final 4 του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 10-8 της Φερεντσβάρος για την τέταρτη αγωνιστική του προημιτελικού ομίλου της διοργάνωσης και έφτασε τους 9 βαθμούς, όσους και η σημερινή του αντίπαλος.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει και τη διαφορά (είχε ηττηθεί 11-9 στη Βουδαπέστη) όταν προηγήθηκε 10-6 στο τέταρτο οκτάλεπτο. Ωστόσο, ένα γκολ του Ντι Σόμα και ένα γκολ του Φέκετε διαμόρφωσαν το 10-8 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιάνσικ τέσσερα περίπου λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Ο Γενηδουνιάς έκανε το 1-1 για τον Ολυμπιακό, με σουτ από τα έξι μέτρα. Η δεύτερη περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός προσπέρασε με 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βάμος, ωστόσο οι Μαγυάροι ισοφάρισαν με τον Μάντιτς στον παίκτη παραπάνω. Σε εκείνο το σημείο, η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν έχτισε σερί για το 5-2 της δεύτερης περιόδου με τέρματα των Γκίλλα (2) και Βάμος.

Η Φερεντσβάρος έδειξε αντίδραση στην τρίτη περίοδο και μείωσε 5-4 με τον Βάργκα και τον Μάντιτς στον παίκτη παραπάνω. Ο Δήμου και ο Παπαναστασίου στον παίκτη παραπάνω επανάφεραν τη διαφορά στα τρία τέρματα (7-4) για τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Πολ, όμως ο Παπαναστασίου και πάλι διαμόρφωσε το 8-5 για τον Ολυμπιακό στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου.

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που είχε προβλέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League από τον Φεβρουάριο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:00 - 23.04.2024

Ποιος ήταν ο άνθρωπος που είχε προβλέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League από τον Φεβρουάριο

Ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ και νυν Media Consultant της UEFA, Ανδρέας Δημάτος, αποκάλυψε ότι ο Νίκος Γαβαλάς είχε προβλέψει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League από τον Φεβρουάριο.

Η Φερεντσβάρος μείωσε 8-6 με τέρμα του Αργυρόπουλου στον παίκτη παραπάνω στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου. Ο Νικολαΐδης και ο Γκίλλας διαμόρφωσαν το 10-6 υπέρ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, η ουγγρική ομάδα μείωσε 10-8 με τον Ντι Σόμα και τον Φέκετε. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Νίκος Γκίλλας με τρία τέρματα. Από δύο γκολ σημείωσαν ο Μάρτον Βάμος και ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου. Για τη Φερεντσβάρος δύο γκολ σημείωσε ο Μάντιτς.