Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ
i

© Intime

Φιλική νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μαρσέιγ

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 11-9 της Μαρσέιγ σε φιλικό αγώνα στον Πειραιά.

Θετικά σημάδια έδειξε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα με τη Μαρσέιγ. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 11-9 σε έναν αγώνα που διεξήχθη μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League με αντίπαλο τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς, αφού με τέρματα των Φουντούλη (7:38), Γενηδουνιά (3:54) και Βάμος (2:31), προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η γαλλική ομάδα μείωσε σε 3-1 στον παίκτη παραπάνω, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, μάλιστα, ο Μπίγιατς πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε τετ-α-τετ και κράτησε το +2 (3-1) των νταμπλούχων Ελλάδας.

Στο 4:38 της δεύτερης περιόδου, ο Παπαναστασίου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, «έγραψε» το 4-2, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Αλαφραγκής έκανε το 5-3 στον παίκτη παραπάνω. Στο 1:50, ο Φουντούλης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 6-3 στην κόντρα, ενώ η Μαρσέιγ μείωσε σε 6-4, σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Η Μαρσέιγ μπήκε εντυπωσιακά στο τρίτο οκτάλεπτο και με σερί 3-0 πήρε το προβάδισμα με 7-6. Ο Νικολαΐδης ισοφάρισε 7-7, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι και προσπέρασε με 11-8 με τον Νικολαΐδη. Ο Πρλαΐνοβιτς διαμόρφωσε το 11-9 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήταν το πιο δυνατό τεστ που είχαμε σε αυτό το διάστημα προετοιμασίας. Για αυτό και καλέσαμε τη Μαρσέιγ, να έχουμε πιο δυνατά ματς, αφού δεν έχουμε παίξει κάποιο επίσημο. Μας βοήθησε να μπούμε στο κλίμα. Κάποιες φάσεις ήταν... περίεργες, κάτι φυσιολογικό αφού ήταν ένα ματς με διαιτητές, χρονόμετρο και όλα. Είμαι ευχαριστημένος, βλέπω τα παιδιά να έχουν θέληση, υπάρχει κούραση, αλλά είδα πράγματα που ήθελα και θα με βοηθήσουν», δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού ο Χρβόγιε Κόλιανιν.

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:32 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-3, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαϊδης 2, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς, Γκίλλας, Λιαντζίρης

Μάρσειγ (Μίλος Σκεπάνοβιτς): Λάζοβιτς, Ανγκίαλ 1, Κρούσιλατ 2, Πρλαϊνοβιτς 2, Ντε Νάρντι, Βελότο 1, Ισντίνσκι, Βερνού 2, Μάνχερτς 1, Σπάιτς, Μπουέ, Ολιβόν, Χοβχανίσιαν, Πεπερστράετ, Μποντέγκας