Μ. Πλευρίτου: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Μαργαρίτα Πλευρίτου

i

© Intime

Μ. Πλευρίτου: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Το σύνθημα για τη νέα σεζόν της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έδωσε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού έκανε την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Πειραιά μπήκε για πρώτη φορά στην πισίνα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο Έλληνας προπονητής αντικαθιστά τον Αλεκσάνταρ Τσίριτς που κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για 1,5 σεζόν. Ο Δημήτρης Κραβαρίτης ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου στην ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου έδωσε το στίγμα της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό. Η αρχηγός της ομάδας του Πειραιά ανέφερε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός πέρσι κατέκτησε πέρσι το εγχώριο νταμπλ ενώ έμεινε εκτός Final 4 στο Champions League.

«Ξεκίνησε η χρονιά μας, μια πολύ δύσκολη χρονιά. Έχουμε πάρα πολλές υποχρεώσεις, όμως έχουμε και πολλή θετική ενέργεια, είμαστε έτοιμα όλα τα κορίτσια. Φέτος, θα έχουμε νέο προπονητή, θέλουμε να δούμε πως θα πάει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να πετύχουμε όλους τους στόχους του Ολυμπιακού για αυτή τη σεζόν», ανέφερε αρχικά η Μαργαρίτα Πλευρίτου.

«Δυστυχώς, την περσινή χρονιά πετύχαμε τους δύο από τους τρεις στόχους, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όμως στην Ευρώπη δεν τα καταφέραμε. Ο τρίτος στόχος μας δεν εκπληρώθηκε, αλλά από ‘κει και πέρα, θα προπονηθούμε ακόμη περισσότερο, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να ξαναβρεθούμε στο Final-4 και να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε. Θέλουμε και τη νέα σεζόν τον κόσμο μας δίπλα μας, να μας στηρίζει, να μας βοηθάει με την παρουσία του στο κολυμβητήριο. Εύχομαι, να έχουμε μια λαμπρή χρονιά», κατέληξε η αρχηγός του Ολυμπιακού.

Στεφανίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω - Θέλω να πιστεύω ότι απέφυγα το χειρότερο»
ΣΤΙΒΟΣ

16:09 - 22.08.2023

Στεφανίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω - Θέλω να πιστεύω ότι απέφυγα το χειρότερο»

Με μία ανάρτησή της στο instagram η Κατερίνα Στεφανίδη εξήγησε για ποιον λόγο αγωνίστηκε στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης παρά τον τραυματισμό της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σεζόν που έρχεται θα έχει αρκετές διακοπές. Θυμίζουμε ότι μέσα στον χειμώνα θα γίνουν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νετάνια και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.