Μιλάνοβιτς: «Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου και την καρδιά των παικτών μου»

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς

i

© Intime

Μιλάνοβιτς: «Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου και την καρδιά των παικτών μου»

Sportal newsroom 19:09 - 28.02.2023

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη για την ένατη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Την πίστη του στους παίκτες του εξέφρασε ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη για την ένατη αγωνιστική του Champions League. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου με 19 βαθμούς.

Η Βουλιαγμένη είναι τέταρτη με 13 βαθμούς. Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στο Final - 8 της διοργάνωσης.

«Παίζουμε με τη Βουλιαγμένη, με την οποία είχαμε έρθει ισοπαλία στην έδρα της στο τελευταίο μας παιχνίδι και μπορώ να πω, ότι είμαστε χαρούμενοι που δεν χάσαμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Ελπίζω, ότι την Τετάρτη, θα παίξουμε καλύτερα. Πρώτα από όλα, θέλω να είναι σε θέση να παίξουν όλοι οι παίκτες μας, γιατί αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου και στην καρδιά των παικτών μου και πιστεύω, ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο φουνταριστός των Πειραιωτών, Χριστόδουλος Κολόμβος, σημείωσε: «Κόντρα στη Βουλιαγμένη, ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι αντίπαλοί μας έχουν δείξει ότι παίζουν καλό πόλο, που μπορεί να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να δείξουμε, ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις, όπως το μπλακ άουτ που είχαμε στο Κραγιούγεβατς και χάσαμε βαθμούς. Πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».